CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Milgamma, drajeuri




Compozitie - Milgamma, drajeuri
1 drajeu contine: componenti activi 50 mg benfotiamina, 250 l\'gciancobalamina. Alti componenti: talc, amidon de porumb, polividon, stearat de Mg, carbonat de Ca, macrogol, gummi arabicum, Schellack, coloranti E 122, E 124, E 171, E 172. Nu contine gluten, contine lactoza.

Indicatii - Milgamma, drajeuri
Afectiuni neurologice diferite, neuropatii si polineuropatii (diabetica, alcoolica s.a.) nevralgii, nevrite, herpes zoster, pareza faciala, leziuni miocardice prin deficit de vitamina B1, afectiuni reumatice, mialgii, fenomene de suprasolicitare si in reconvalescenta. Informatii pentru pacient: Vitaminele din complexul B sunt folosite nu doar pentru corectarea unor stari deficitare, ci au in doze ridicate si alte proprietati farmacologice, care explica efectele antialgice si regenerative, obtinute prin Milgamma drajeuri. Benfotiamina este forma liposolubila a vitaminei B1, care constituie o imbunatatire prin faptul ca, resorbtia este de cateva ori mai buna decat cea a unor cantitati egale de vitamina B1 clasica, hidrosolubila. Dupa resorbtie benfotiamina este transformata in organism in vitamina B1. Aceasta regleaza metabolizarea hidratilor de carbon, care are importanta deosebita in metabolismul nervos. Vitamina B12 este indispensabila pentru metabolismul celular, o vascularizatie normala si pentru functionarea sistemului nervos. Regleaza productia proprie a acizilor nucleici si ca atare dezvoltarea altor nuclei celulari.

Contraindicatii - Milgamma, drajeuri
Suspiciune de hipersensibilitate la tiamina.

- Milgamma, drajeuri


Mod de administrare - Milgamma, drajeuri
Daca nu exista alta indicatie, se administreaza 4x1 drj./zi. In cazuri mai usoare ca roborant si in convalescenta 1-2 drj./zi. Administrarea se face dupa masa, nemasticat, cu putin lichid. Conservare: A se pastra ferit de lumina si caldura. Nu se administreaza preparatul dupa data expirarii.

Reactii adverse - Milgamma, drajeuri
In cazuri izolate pot aparea reactii de hipersensibilitate (eritem, urticarie).

1 drajeu contine: componenti activi 50 mg benfotiamina, 250 l\'gciancobalamina. Alti componenti: talc, amidon de porumb, polividon, stearat de Mg, carbonat de Ca, macrogol, gummi arabicum, Schellack, coloranti E 122, E 124, E 171, E 172. Nu contine gluten, contine lactoza.))) Indicatii Afectiuni neurologice diferite, neuropatii si polineuropatii (diabetica, alcoolica s.a.) nevralgii, nevrite, herpes zoster, pareza faciala, leziuni miocardice prin deficit de vitamina B1, afectiuni reumatice, mialgii, fenomene de suprasolicitare si in reconvalescenta. Informatii pentru pacient: Vitaminele din complexul B sunt folosite nu doar pentru corectarea unor stari deficitare, ci au in doze ridicate si alte proprietati farmacologice, care explica efectele antialgice si regenerative, obtinute prin Milgamma drajeuri. Benfotiamina este forma liposolubila a vitaminei B1, care constituie o imbunatatire prin faptul ca, resorbtia este de cateva ori mai buna decat cea a unor cantitati egale de vitamina B1 clasica, hidrosolubila. Dupa resorbtie benfotiamina este transformata in organism in vitamina B1. Aceasta regleaza metabolizarea hidratilor de carbon, care are importanta deosebita in metabolismul nervos. Vitamina B12 este indispensabila pentru metabolismul celular, o vascularizatie normala si pentru functionarea sistemului nervos. Regleaza productia proprie a acizilor nucleici si ca atare dezvoltarea altor nuclei celulari. ))) Contraindicatii Suspiciune de hipersensibilitate la tiamina. ))) )))Mod de administrare Daca nu exista alta indicatie, se administreaza 4x1 drj./zi. In cazuri mai usoare ca roborant si in convalescenta 1-2 drj./zi. Administrarea se face dupa masa, nemasticat, cu putin lichid. Conservare: A se pastra ferit de lumina si caldura. Nu se administreaza preparatul dupa data expirarii. In cazuri izolate pot aparea reactii de hipersensibilitate (eritem, urticarie).
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente