CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Metamizol sodic, supozitoare




Compozitie - Metamizol sodic, supozitoare
1 supozitor contine 0,300 g metamizol sodic si 0,830 g excipient

Actiune terapeutica - Metamizol sodic, supozitoare
Analgezic, antipiretic, slab antiinflamator.

Indicatii - Metamizol sodic, supozitoare
Stari dureroase de diverse etiologii: nevralgii, artrite, artroze, mialgii, in colici renale si biliare, postoperator. Stari febrile.

Mod de administrare - Metamizol sodic, supozitoare
1-3 supozitoare pe zi (24 ore) pentru copii intre 3-15 ani

Contraindicatii - Metamizol sodic, supozitoare
In cazuri de leucopenie, agranulocitoza. Intoleranta la derivati pirazolonici. Nu se asociaza cu clorpromazepina - hipotermie intensiva.

Reactii adverse - Metamizol sodic, supozitoare
Produsul este in general bine tolerat. Rareori pot aparea efecte alergice cu manifestari cutanate, leucopenie, agranulocitoza.

1 supozitor contine 0,300 g metamizol sodic si 0,830 g excipient Analgezic, antipiretic, slab antiinflamator. Stari dureroase de diverse etiologii: nevralgii, artrite, artroze, mialgii, in colici renale si biliare, postoperator. Stari febrile. )))Mod de administrare 1-3 supozitoare pe zi (24 ore) pentru copii intre 3-15 ani )))Contraindicatii In cazuri de leucopenie, agranulocitoza. Intoleranta la derivati pirazolonici. Nu se asociaza cu clorpromazepina - hipotermie intensiva. Produsul este in general bine tolerat. Rareori pot aparea efecte alergice cu manifestari cutanate, leucopenie, agranulocitoza.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente