CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mentholax, capsule gelatinoase moi enterosolubile




Compozitie - Mentholax, capsule gelatinoase moi enterosolubile
O capsula Mentolax, avand un continut net in greutate de 200 mg , contine 20 mg extract purificat de senna (Cassia occidentalis), 100 mg ulei de menta (Mentha Piperita) si excipienti : ulei vegetal hidrogenat tip II si ulei purificat de soia. Invelisul capsulei : gelatina, glicerol 85%, sorbitol, etil hidroxibenzoat de sodiu, oxid maron de fier, oxid negru de fier, propil hidroxibenzoat de sodiu, oxid rosu de fier, colorant rosu din Dactylopius coccus (Cochineal red).

Actiune terapeutica - Mentholax, capsule gelatinoase moi enterosolubile
Mentolax este un supliment natural care combina proprietatile laxative ale extractului de senna cu cele antiflatulente si antispastice ale uleiului de menta. Mentolax se prezinta sub forma de capsule moi enterosolubile care nu irita stomacul si se deschid direct la nivel intestinal, unde isi exercita efectul de stimulare a tranzitului, favorizand totodata eliminarea excesului de gaze si ameliorarea spasmelor intestinale. Efectul apare in mod normal in 6-12 ore dupa administrare. De aceea se recomanda utilizarea capsulelor de Mentolax in cursul serii pentru ca efectul sa apara dimineata.

Indicatii - Mentholax, capsule gelatinoase moi enterosolubile
Mentholax este util pentru tratamentul constipatiei habituale si ocazionale, in special cea asociata cu flatulenta.

Doze si mod de administrare - Mentholax, capsule gelatinoase moi enterosolubile
Adulti: constipatia habituala (cronica) : 1 capsula de 3 ori pe zi. Constipatia ocazionala: 1-2 capsule seara. Copii peste 6 ani: 1 capsula seara la culcare. Ambalaj: cutii cu 2 blistere a cate 12 capsule moi enterosolubile. Pastrare:?a se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat."Producator: PHARCO Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt. Importat de : SC Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-311.32.19, Fax 021-311.32.58"Aviz de Notificare Nr. 1762 / 13.12.2006"

O capsula Mentolax, avand un continut net in greutate de 200 mg , contine 20 mg extract purificat de senna (Cassia occidentalis), 100 mg ulei de menta (Mentha Piperita) si excipienti : ulei vegetal hidrogenat tip II si ulei purificat de soia. Invelisul capsulei : gelatina, glicerol 85%, sorbitol, etil hidroxibenzoat de sodiu, oxid maron de fier, oxid negru de fier, propil hidroxibenzoat de sodiu, oxid rosu de fier, colorant rosu din Dactylopius coccus (Cochineal red). Mentolax este un supliment natural care combina proprietatile laxative ale extractului de senna cu cele antiflatulente si antispastice ale uleiului de menta. Mentolax se prezinta sub forma de capsule moi enterosolubile care nu irita stomacul si se deschid direct la nivel intestinal, unde isi exercita efectul de stimulare a tranzitului, favorizand totodata eliminarea excesului de gaze si ameliorarea spasmelor intestinale. Efectul apare in mod normal in 6-12 ore dupa administrare. De aceea se recomanda utilizarea capsulelor de Mentolax in cursul serii pentru ca efectul sa apara dimineata. Mentholax este util pentru tratamentul constipatiei habituale si ocazionale, in special cea asociata cu flatulenta. )))Doze si mod de administrare Adulti: constipatia habituala (cronica) : 1 capsula de 3 ori pe zi. Constipatia ocazionala: 1-2 capsule seara. Copii peste 6 ani: 1 capsula seara la culcare. Ambalaj: cutii cu 2 blistere a cate 12 capsule moi enterosolubile. Pastrare:?a se pastra la temperatura camerei, ferit de umezeala. A nu se lasa la indemana copiilor mici. A nu se depasi doza zilnica recomandata. A nu se consuma dupa data de expirare inscrisa pe ambalaj. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat si echilibrat."Producator: PHARCO Pharmaceuticals, Alexandria, Egipt. Importat de : SC Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-311.32.19, Fax 021-311.32.58"Aviz de Notificare Nr. 1762 / 13.12.2006"
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente