CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Mentax, crema
Actiune terapeutica - Mentax, crema
Antifungic. In functie de concentratia si specia fungica, medicamentul poate fi fungicid. Desi se aplica topic, o parte din medicament poate patrunde in circulatia sistemica.

Indicatii - Mentax, crema
Tramentul tinea pedis interdigitale, tinea corporis si tinea cruris datorate Epidermophyton floccosum, Trichophyton mentagrophytes, T. rubrum, T. tonsurans. Tratamentul tinea (pityriazis) versicolor datorate Melassezia furfur. Dematofitoze superficiale.

Doze si mod de admnistrare - Mentax, crema
Crema 1%: Tinea versicolor, tinea corporis, tinea cruris. Crema se aplica pentru a acoperi zona afectata si zona imediat invecinata 1/zi, timp de 2 saptamani. Tinea pedis interdigitala. Crema se aplica 2/zi timp de 7 zile sau 1/zi timp de 4 saptamani.

Masuri de precautie - Mentax, crema
Exclusiv pentru uz extern; nu-l utilizati oftalmic, intravaginal sau PO. A se folosi cu precautie in timpul alaptarii si de catre persoanele sensibile la medicamente antifungice pe baza de alilamine, deoarece aceste medicamente pot da reactii incrucisate. Siguranta si eficacitatea nu au fost testate la copii cu varsta mai mica de 12 ani. Depozitati la 5-30°C. Observatii pentru pacient – familie; revedeti metodele pentru pregatirea locului aplicarii si pentru aplicarea cremei; se recomanda spalarea mainilor inainte si dupa aplicare. Dupa baie, se recomanda uscarea pielii inainte de aplicare. Evitati imbracamintea ocluziva. Evitati contactul cu ochii, nasul, gura sau alte mucoase. Nu intrerupeti terapia la ameliorarea simptomelor. Continuati pe toata durata prescrisa (de obicei 2-4 saptamani). Opriti terapia si anuntati aparitia umflaturilor, pruritului, arsurilor, aparitia veziculelor, iritatiei sau lipsa oricarei ameliorari. Evaluarea si controlul terapiei: investigati indicatiile pentru terapie, durata si caracterele simptomelor. Evaluati alti agenti folositi si rezultatele obtinute.

Reactii adverse - Mentax, crema
Dermatologice: dermatita de contact, senzatie de arsura sau intepatura, inrautatirea bolii, eritem, iritatie, prurit.

- Mentax, crema
"

Antifungic. In functie de concentratia si specia fungica, medicamentul poate fi fungicid. Desi se aplica topic, o parte din medicament poate patrunde in circulatia sistemica. Tramentul tinea pedis interdigitale, tinea corporis si tinea cruris datorate Epidermophyton floccosum, Trichophyton mentagrophytes, T. rubrum, T. tonsurans. Tratamentul tinea (pityriazis) versicolor datorate Melassezia furfur. Dematofitoze superficiale. )))Doze si mod de admnistrare Crema 1%: Tinea versicolor, tinea corporis, tinea cruris. Crema se aplica pentru a acoperi zona afectata si zona imediat invecinata 1/zi, timp de 2 saptamani. Tinea pedis interdigitala. Crema se aplica 2/zi timp de 7 zile sau 1/zi timp de 4 saptamani. ))) Masuri de precautie Exclusiv pentru uz extern; nu-l utilizati oftalmic, intravaginal sau PO. A se folosi cu precautie in timpul alaptarii si de catre persoanele sensibile la medicamente antifungice pe baza de alilamine, deoarece aceste medicamente pot da reactii incrucisate. Siguranta si eficacitatea nu au fost testate la copii cu varsta mai mica de 12 ani. Depozitati la 5-30°C. Observatii pentru pacient – familie; revedeti metodele pentru pregatirea locului aplicarii si pentru aplicarea cremei; se recomanda spalarea mainilor inainte si dupa aplicare. Dupa baie, se recomanda uscarea pielii inainte de aplicare. Evitati imbracamintea ocluziva. Evitati contactul cu ochii, nasul, gura sau alte mucoase. Nu intrerupeti terapia la ameliorarea simptomelor. Continuati pe toata durata prescrisa (de obicei 2-4 saptamani). Opriti terapia si anuntati aparitia umflaturilor, pruritului, arsurilor, aparitia veziculelor, iritatiei sau lipsa oricarei ameliorari. Evaluarea si controlul terapiei: investigati indicatiile pentru terapie, durata si caracterele simptomelor. Evaluati alti agenti folositi si rezultatele obtinute. ))) Reactii adverse Dermatologice: dermatita de contact, senzatie de arsura sau intepatura, inrautatirea bolii, eritem, iritatie, prurit. ))) "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente