CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Medacter, crema vaginala
Compozitie - Medacter, crema vaginala
100 g crema contine: Miconazol nitrat 2 g. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica - Medacter, crema vaginala
Miconazolul substanta activa din Medacter este un agent antifungic din grupa imidazolului, are actiune anticandidozica si contra microorganismelor gram pozitive. Activitatea sa antipruriginoasa este eficienta cu mult inainte de vindecarea finala.

Indicatii - Medacter, crema vaginala
Vulvovaginite micotice (in general candidozice) suprainfectate sau nu cu bacili grampozitivi.

Mod de administrare - Medacter, crema vaginala
Aplicatii intravaginale a 5 g Medacter in fiecare seara inainte de culcare, 14 seri consecutiv cu ajutorul aplicatorului.

Contraindicatii - Medacter, crema vaginala
Hipersensibilitate la derivate de imidazol sau la oricare dintre excipientii utilizati.

Precautii - Medacter, crema vaginala
Interactiuni medicamentoase: pH-ul acid favorizeaza multiplicarea Candidei si creeaza riscul de inactivare a cremei. Terapia se intrerupe in timpul menstruatiei.

Reactii adverse - Medacter, crema vaginala
Foarte rar sunt posibile senzatii de usturime dupa prima aplicare a cremei. Simptomatologia dispare curand si terapia cu Medacter nu trebuie intrerupta. De asemenea, mai pot aparea, anemie hemolitica, scaderea numarului de eritrocite si leucocite, tulburari ale activitatii hepatice.

- Medacter, crema vaginala
"

100 g crema contine: Miconazol nitrat 2 g. Excipienti q.s. Miconazolul substanta activa din Medacter este un agent antifungic din grupa imidazolului, are actiune anticandidozica si contra microorganismelor gram pozitive. Activitatea sa antipruriginoasa este eficienta cu mult inainte de vindecarea finala.))) Indicatii Vulvovaginite micotice (in general candidozice) suprainfectate sau nu cu bacili grampozitivi. ))) Mod de administrare Aplicatii intravaginale a 5 g Medacter in fiecare seara inainte de culcare, 14 seri consecutiv cu ajutorul aplicatorului. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate la derivate de imidazol sau la oricare dintre excipientii utilizati. ))) Precautii Interactiuni medicamentoase: pH-ul acid favorizeaza multiplicarea Candidei si creeaza riscul de inactivare a cremei. Terapia se intrerupe in timpul menstruatiei. Foarte rar sunt posibile senzatii de usturime dupa prima aplicare a cremei. Simptomatologia dispare curand si terapia cu Medacter nu trebuie intrerupta. De asemenea, mai pot aparea, anemie hemolitica, scaderea numarului de eritrocite si leucocite, tulburari ale activitatii hepatice. ))) "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente