CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Maripan, solutie uz extern




Compozitie - Maripan, solutie uz extern
Acid salicilic 2,81 g, Timol 1,12 g, Vitamina F pana la 100,0 g.

Actiune terapeutica - Maripan, solutie uz extern
Bactericid si cicatrizant cu actiune locala.

Indicatii - Maripan, solutie uz extern
Curativ si profilactic in infectii cutanate minore: foliculita, panaritiu superficial.

Contraindicatii - Maripan, solutie uz extern
Herpes, furunculoza generalizata, imunodepresie, eventuale sensibilizari la substante componente. Nu se aplica pe mucoasa oculara.

Mod de administrare - Maripan, solutie uz extern
Badijonaj local de 3-4 ori pe zi. In formele severe, initial, se aplica local de 2-3 ori pe zi sub forma de pansament oclusiv (comprese imbibate cu solutie acoperite cu folie de plastic) urmand ca pe masura ce simptomatologia se amelioreaza, ritmul de aplicare al produsului sa se rareasca, recurgandu-se in final la badijonare care se repeta de 2-3 ori pana la vindecare si inca 1-2 zile dupa aceea. "

Acid salicilic 2,81 g, Timol 1,12 g, Vitamina F pana la 100,0 g. Bactericid si cicatrizant cu actiune locala. ))) Indicatii Curativ si profilactic in infectii cutanate minore: foliculita, panaritiu superficial. ))) Contraindicatii Herpes, furunculoza generalizata, imunodepresie, eventuale sensibilizari la substante componente. Nu se aplica pe mucoasa oculara. )))Mod de administrare Badijonaj local de 3-4 ori pe zi. In formele severe, initial, se aplica local de 2-3 ori pe zi sub forma de pansament oclusiv (comprese imbibate cu solutie acoperite cu folie de plastic) urmand ca pe masura ce simptomatologia se amelioreaza, ritmul de aplicare al produsului sa se rareasca, recurgandu-se in final la badijonare care se repeta de 2-3 ori pana la vindecare si inca 1-2 zile dupa aceea. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente