CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Maleat de metilergometrina, drajeuri




Compozitie - Maleat de metilergometrina, drajeuri
Drajeuri continand 0,125 mg de maleat de metilergometrina.

Actiune terapeutica - Maleat de metilergometrina, drajeuri
Derivat de semisinteza al ergometrinei, cu actiune uterotonica dintre cele mai intense. La dozele uzuale stimuleaza contractiile uterine, fara a provoca insa contractura spastica. Efectul ocitocic se manifesta la 5-10 minute dupa administrare si persista 4-8 ore. Preparatul nu influenteaza aparatul circulator si nici SNV; permite o delivrenta mai rapida si reduce sangerarea.

Indicatii - Maleat de metilergometrina, drajeuri
Hemoragii de postpartum, subinvolutie uterina; retentie de lohii, hemoragii postavortum, meno- si metroragii.

Doze si mod de administrare - Maleat de metilergometrina, drajeuri
De 2-3 ori pe zi cate 1-2 drajeuri, de obicei timp de cel mult 7 zile.

Contraindicatii - Maleat de metilergometrina, drajeuri
Sarcina, nasterea in perioada de dilatatie si de expulzie a fatului.

- Maleat de metilergometrina, drajeuri


Reactii adverse - Maleat de metilergometrina, drajeuri
Mai rar, dupa administrare, se pot inregistra, totusi, greata, varsaturi, cefalee, palpitatii, dureri toracice tranzitorii si dispnee. Forma de prezentare: flacoane cu 50 drajeuri. Conditii de pastrare: la adapost de lumina, caldura si umiditate. Valabilitate: 2 ani.

Drajeuri continand 0,125 mg de maleat de metilergometrina. Derivat de semisinteza al ergometrinei, cu actiune uterotonica dintre cele mai intense. La dozele uzuale stimuleaza contractiile uterine, fara a provoca insa contractura spastica. Efectul ocitocic se manifesta la 5-10 minute dupa administrare si persista 4-8 ore. Preparatul nu influenteaza aparatul circulator si nici SNV; permite o delivrenta mai rapida si reduce sangerarea. Hemoragii de postpartum, subinvolutie uterina; retentie de lohii, hemoragii postavortum, meno- si metroragii. )))Doze si mod de administrare De 2-3 ori pe zi cate 1-2 drajeuri, de obicei timp de cel mult 7 zile. )))Contraindicatii Sarcina, nasterea in perioada de dilatatie si de expulzie a fatului. ))) Mai rar, dupa administrare, se pot inregistra, totusi, greata, varsaturi, cefalee, palpitatii, dureri toracice tranzitorii si dispnee. Forma de prezentare: flacoane cu 50 drajeuri. Conditii de pastrare: la adapost de lumina, caldura si umiditate. Valabilitate: 2 ani.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente