CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Magigrip, capsule




Compozitie - Magigrip, capsule
Acid acetilsalicilic 300 mg; acid ascorbic 100 mg; carbonat de calciu 100 mg.

Actiune terapeutica - Magigrip, capsule
Aspirina este analgezic, antipiretic, antiinflamator, antiagregant plachetar. Acidul ascorbic creste rezistenta si scade permeabilitatea capilarelor, creste rezistenta organismului la agresiuni. Carbonatul de calciu realizeaza tamponarea efectelor iritante ale aspirinei la nivel gastric.

Indicatii - Magigrip, capsule
Viroze respiratorii, cefalee, nevralgii diverse, migrena, dureri dentare, musculare, reumatice.

Doze si mod de administrare - Magigrip, capsule
O capsula la nevoie sau de 1-6 ori pe zi. Capsulele se pot inghiti intregi sau pulberea se introduce in cca 30-40 ml apa, se agita pana la dizolvare completa si se bea solutia astfel obtinuta.

Contraindicatii - Magigrip, capsule
Gastrita, ulcer gastro-duodenal, intoleranta la salicilati, deficit in G-6-PD, insuficienta hepatica sau renala avansata.

Reactii adverse - Magigrip, capsule
Dureri epigastrice rare, greturi, eruptii alergice.

Acid acetilsalicilic 300 mg; acid ascorbic 100 mg; carbonat de calciu 100 mg. ))) Actiune terapeutica Aspirina este analgezic, antipiretic, antiinflamator, antiagregant plachetar. Acidul ascorbic creste rezistenta si scade permeabilitatea capilarelor, creste rezistenta organismului la agresiuni. Carbonatul de calciu realizeaza tamponarea efectelor iritante ale aspirinei la nivel gastric.))) Indicatii Viroze respiratorii, cefalee, nevralgii diverse, migrena, dureri dentare, musculare, reumatice. )))Doze si mod de administrare O capsula la nevoie sau de 1-6 ori pe zi. Capsulele se pot inghiti intregi sau pulberea se introduce in cca 30-40 ml apa, se agita pana la dizolvare completa si se bea solutia astfel obtinuta. )))Contraindicatii Gastrita, ulcer gastro-duodenal, intoleranta la salicilati, deficit in G-6-PD, insuficienta hepatica sau renala avansata. Dureri epigastrice rare, greturi, eruptii alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente