CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Luisar, solutie oftalmica
Compozitie - Luisar, solutie oftalmica
1 ml solutie pentru uz oftalmic contine: Dihidroaza pentacenpolisulfonat de sodiu 150 mg. Excipienti q.s.

Actiune terapeutica - Luisar, solutie oftalmica
Luisar prezinta o puternica afinitate chimica fata de radicalul sulfhidril alproteinei hidrosolubile a cristalinului pe care o impiedica de a deveni insolubila, fiindca impiedica actiunea substantelor chinoide care sunt cauza determinanta a opacifierii cristalinului De asemenea, Luisar creste actiunea enzimei proteolitice care exista in umoarea apoasa dincamera anterioara a globului ocular. In consecinta, Luisar nu actioneaza numai profilactic impotriva evolutiei cataractei, dar in anumite cazuri poate chiar oferi posibilitatea resorbtiei proteinelor opace care s-au format deja oferind astfel posibilitatea cresterii acuitatii vizuale.

Indicatii - Luisar, solutie oftalmica
Cataracta senila, cataracta traumatica, cataracta congenitala, cataracta secundara.

Mod de administrare - Luisar, solutie oftalmica
Se instileaza 2 picaturi in sacul conjunctival de 3-5 ori pe zi. Se recomanda continuarea terapiei pe o lunga perioada de timp chiar daca se prezinta o imbunatatire timpurie aacuitatii vizuale.

Contraindicatii - Luisar, solutie oftalmica
Nu prezinta.

Reactii adverse - Luisar, solutie oftalmica
Nu exista.

1 ml solutie pentru uz oftalmic contine: Dihidroaza pentacenpolisulfonat de sodiu 150 mg. Excipienti q.s. Luisar prezinta o puternica afinitate chimica fata de radicalul sulfhidril alproteinei hidrosolubile a cristalinului pe care o impiedica de a deveni insolubila, fiindca impiedica actiunea substantelor chinoide care sunt cauza determinanta a opacifierii cristalinului De asemenea, Luisar creste actiunea enzimei proteolitice care exista in umoarea apoasa dincamera anterioara a globului ocular. In consecinta, Luisar nu actioneaza numai profilactic impotriva evolutiei cataractei, dar in anumite cazuri poate chiar oferi posibilitatea resorbtiei proteinelor opace care s-au format deja oferind astfel posibilitatea cresterii acuitatii vizuale.))) Indicatii Cataracta senila, cataracta traumatica, cataracta congenitala, cataracta secundara. )))Mod de administrare Se instileaza 2 picaturi in sacul conjunctival de 3-5 ori pe zi. Se recomanda continuarea terapiei pe o lunga perioada de timp chiar daca se prezinta o imbunatatire timpurie aacuitatii vizuale. )))Contraindicatii Nu prezinta. Nu exista.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente