CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Loxuran, comprimate
Compozitie - Loxuran, comprimate
Comprimate continand dietilcarbamazina citrat 50 mg.

Actiune terapeutica - Loxuran, comprimate
Antihelmintic activ fata de filarii, formele larvare de T. solium si de Trichinella spiralis.

Reactii adverse - Loxuran, comprimate
Relativ frecvent cefalee, slabiciune, oboseala, mialgii, artralgii, anorexie, greata, voma, leucocitoza, febra, frisoane, limfangita, prurit, eruptii cutanate (parte din reactiile adverse sunt atribuite endotoxinelor eliberate din filariile omorate).

Mod de administrare - Loxuran, comprimate
In filarioza limfatica, la adulti, 1 mg/kg si zi, se creste in 3 zile la 6 mg/kg si zi, administrate in 3 prize, 21 de zile; in trichineloza musculara 200 - 400 mg/zi, 10 zile, in cure repetate.

Comprimate continand dietilcarbamazina citrat 50 mg. Antihelmintic activ fata de filarii, formele larvare de T. solium si de Trichinella spiralis. Relativ frecvent cefalee, slabiciune, oboseala, mialgii, artralgii, anorexie, greata, voma, leucocitoza, febra, frisoane, limfangita, prurit, eruptii cutanate (parte din reactiile adverse sunt atribuite endotoxinelor eliberate din filariile omorate). )))Mod de administrare In filarioza limfatica, la adulti, 1 mg/kg si zi, se creste in 3 zile la 6 mg/kg si zi, administrate in 3 prize, 21 de zile; in trichineloza musculara 200 - 400 mg/zi, 10 zile, in cure repetate.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente