CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Loperamid clorhidrat, capsule
Compozitie - Loperamid clorhidrat, capsule
Capsule operculante de culoare crem opac continand 2 mg clorhidrat de loperamid; flacon cu 6 capsule.

Actiune terapeutica - Loperamid clorhidrat, capsule
Antidiareic prin mecanism de tip opioid, cu efect electiv, intens, de lunga durata.

Indicatii - Loperamid clorhidrat, capsule
Diaree acuta nespecifica, diaree cronica, reducerea evacuarilor la bolnavi de ileostomie.

Mod de administrare - Loperamid clorhidrat, capsule
Adulti:" in diareea acuta doza initiala este de 2 capsule (4 mg) apoi cate o capsula dupa fiecare scaun diareic. Doza zilnica este de maximum 5 capsule, in diareea cronica 2 capsule pe zi. Copii peste 5 ani:" doza initiala este o capsula, urmata de o alta dupa fiecare evacuare. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 2-3 capsule pe zi, cel mult 5 zile.

Contraindicatii - Loperamid clorhidrat, capsule
Rectocolita hemoragica (puseuri acute), risc de colectazii.

Reactii adverse - Loperamid clorhidrat, capsule
In conditiile administrarii cronice produce rareori constipatie, greata, cefalee, ameteli, eruptii cutanate inclusiv urticarie; nu da dependenta.

Capsule operculante de culoare crem opac continand 2 mg clorhidrat de loperamid; flacon cu 6 capsule. Antidiareic prin mecanism de tip opioid, cu efect electiv, intens, de lunga durata. Diaree acuta nespecifica, diaree cronica, reducerea evacuarilor la bolnavi de ileostomie. )))Mod de administrare Adulti:" in diareea acuta doza initiala este de 2 capsule (4 mg) apoi cate o capsula dupa fiecare scaun diareic. Doza zilnica este de maximum 5 capsule, in diareea cronica 2 capsule pe zi. Copii peste 5 ani:" doza initiala este o capsula, urmata de o alta dupa fiecare evacuare. Doza zilnica nu trebuie sa depaseasca 2-3 capsule pe zi, cel mult 5 zile. )))Contraindicatii Rectocolita hemoragica (puseuri acute), risc de colectazii. In conditiile administrarii cronice produce rareori constipatie, greata, cefalee, ameteli, eruptii cutanate inclusiv urticarie; nu da dependenta.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente