CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Lipanthyl 200m, capsule




Compozitie - Lipanthyl 200m, capsule
Fenofibrat (micronizat) INN: 200 mg. Excipienti: Lauril sulfat de sodiu, amidon pregelatinizat, lactoza, cerospovidona,stearat de magneziu.

Indicatii - Lipanthyl 200m, capsule
Acest medicament este un hipolipemiant. El se recomanda la adulti pentru tratamentul hipercolesterolemiei (concentratie crescuta a colesterolului plasmatic) si/sau al hipertrigliceridemiei (concentratie crescuta a trigliceridelor plasmatice) in cazul in care regimul alimentar adaptat este insuficient.

Mod de administrare - Lipanthyl 200m, capsule
O capsula pe zi in timpul mesei principale, in asociere cu regimul alimentar. Acest medicament, impreuna cu dieta, reprezinta un tratament simptomatic de lunga durata, care trebuie supravegheat de medic. Pentru ca rezultatul sa fie optim, este necesar ca pacientul sa fie urmarit in mod regulat, si prinanaliza lipidelor serice. In orice caz va rugam sa va conformati prescriptiei medicale.

Contraindicatii - Lipanthyl 200m, capsule
Insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa, la copii. In caz de nelamurire, cereti sfatul medicului sau farmacistului d-voastra.

Precautii - Lipanthyl 200m, capsule
In timpul tratamentului trebuie sa respectati in mod riguros regimul alimentar prescris de medicul d-voastra. Testele sanguine trebuie efectuate regulat. Informati medicul daca urmati in acelasi timp si alte tratamente (mai ales anticoagulante). A nu se lasa la indemana copiilor.

Sarcina si alaptare - Lipanthyl 200m, capsule
Informati medicul daca va aflati intr-una din aceste situatii. Acest medicament nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza.

Reactii adverse - Lipanthyl 200m, capsule
Apar in putine cazuri si sunt de importanta minora: tulburari digestive (gastrice sau intestinale) de tip dispepsic; reactii alergice cutanate; cresterea tranzitorie a transaminazelor hepatice; dureri musculare. Orice simptom nedorit trebuie semnalat medicului d-voastra.

Fenofibrat (micronizat) INN: 200 mg. Excipienti: Lauril sulfat de sodiu, amidon pregelatinizat, lactoza, cerospovidona,stearat de magneziu. Acest medicament este un hipolipemiant. El se recomanda la adulti pentru tratamentul hipercolesterolemiei (concentratie crescuta a colesterolului plasmatic) si/sau al hipertrigliceridemiei (concentratie crescuta a trigliceridelor plasmatice) in cazul in care regimul alimentar adaptat este insuficient. )))Mod de administrare O capsula pe zi in timpul mesei principale, in asociere cu regimul alimentar. Acest medicament, impreuna cu dieta, reprezinta un tratament simptomatic de lunga durata, care trebuie supravegheat de medic. Pentru ca rezultatul sa fie optim, este necesar ca pacientul sa fie urmarit in mod regulat, si prinanaliza lipidelor serice. In orice caz va rugam sa va conformati prescriptiei medicale.))) Contraindicatii Insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa, la copii. In caz de nelamurire, cereti sfatul medicului sau farmacistului d-voastra. )))Precautii In timpul tratamentului trebuie sa respectati in mod riguros regimul alimentar prescris de medicul d-voastra. Testele sanguine trebuie efectuate regulat. Informati medicul daca urmati in acelasi timp si alte tratamente (mai ales anticoagulante). A nu se lasa la indemana copiilor. )))Sarcina si alaptare Informati medicul daca va aflati intr-una din aceste situatii. Acest medicament nu se recomanda femeilor insarcinate sau care alapteaza. Apar in putine cazuri si sunt de importanta minora: tulburari digestive (gastrice sau intestinale) de tip dispepsic; reactii alergice cutanate; cresterea tranzitorie a transaminazelor hepatice; dureri musculare. Orice simptom nedorit trebuie semnalat medicului d-voastra.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente