CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Lipanthyl 100m, capsule




Compozitie - Lipanthyl 100m, capsule
Fenofibrat 100 mg. Excipienti: lactoza, amidon pregelatinizat, stearat de magneziu. invelisul capsulei: E 171, gelatina.

Actiune terapeutica - Lipanthyl 100m, capsule
Acest medicament este un hipolipemiant. El diminueaza concentratia de lipide (grasimi) din sange, reducand astfel procesul aterogen si probabil riscurile sale cardio-vasculare. Lipanthyl este recomandat asociat cu dieta alimentara, in tratamentul de fond al hiperlipoproteinemiilor (concentratie anormal de ridicata de colesterol si/sau de trigliceride in sange).

Indicatii - Lipanthyl 100m, capsule
Hipercolesterolemie si hipertrigliceridemie la adulti, in cazul in care dieta alimentara recomandata si respectata de pacient se dovedeste a fi insuficienta.

Mod de administrare - Lipanthyl 100m, capsule
O capsula de 3 ori pe zi,in timpul mesei, in asociatie cu dieta alimentara. Atentie ! Acest medicament asigura un tratament simptomatic care trebuie urmat pe perioade foarte indelungate sau chiar pe toata viata. Pentru o utilizare eficienta a acestui medicament este necesar sa va supuneti unei supravegheri medicale regulate, supraveghere care comporta si analize medicale. In toate cazurile va rugam sa va conformati sfaturilor medicului dumneavoastra.

Contraindicatii - Lipanthyl 100m, capsule
Insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa. Alergie cunoscuta la unul dintre componente. in caz de nelamurire cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului.

Precautii - Lipanthyl 100m, capsule
In timpul tratamentului hiperlipidemiilor este indispensabila continuarea regimului alimentar recomandat de medic. Anuntati medicul care va trateaza daca va aflati intr-unul din cazurile urmatoare: utilizarea concomitenta a altor medicamente, mai ales anticoagulante, sarcina, perioada de alaptare. Nu lasati niciodata medicamentul la indemana copiilor.

Reactii adverse - Lipanthyl 100m, capsule
Lipanthyl poate sa provoace in unele cazuri reactii mai mult sau mai putin dezagreabile. Aceste efecte sunt rare si fara gravitate: tulburari gastrice sau intestinale, reactii alergice cutanate, cresterea tranzitorie a transaminazelor, dureri musculare. Orice alt simptom trebuie semnalat medicului dumneavoastra.

Fenofibrat 100 mg. Excipienti: lactoza, amidon pregelatinizat, stearat de magneziu. invelisul capsulei: E 171, gelatina. Acest medicament este un hipolipemiant. El diminueaza concentratia de lipide (grasimi) din sange, reducand astfel procesul aterogen si probabil riscurile sale cardio-vasculare. Lipanthyl este recomandat asociat cu dieta alimentara, in tratamentul de fond al hiperlipoproteinemiilor (concentratie anormal de ridicata de colesterol si/sau de trigliceride in sange).))) Indicatii Hipercolesterolemie si hipertrigliceridemie la adulti, in cazul in care dieta alimentara recomandata si respectata de pacient se dovedeste a fi insuficienta. ))) Mod de administrare O capsula de 3 ori pe zi,in timpul mesei, in asociatie cu dieta alimentara. Atentie ! Acest medicament asigura un tratament simptomatic care trebuie urmat pe perioade foarte indelungate sau chiar pe toata viata. Pentru o utilizare eficienta a acestui medicament este necesar sa va supuneti unei supravegheri medicale regulate, supraveghere care comporta si analize medicale. In toate cazurile va rugam sa va conformati sfaturilor medicului dumneavoastra. ))) Contraindicatii Insuficienta hepatica severa, insuficienta renala severa. Alergie cunoscuta la unul dintre componente. in caz de nelamurire cereti sfatul medicului dumneavoastra sau farmacistului. )))Precautii In timpul tratamentului hiperlipidemiilor este indispensabila continuarea regimului alimentar recomandat de medic. Anuntati medicul care va trateaza daca va aflati intr-unul din cazurile urmatoare: utilizarea concomitenta a altor medicamente, mai ales anticoagulante, sarcina, perioada de alaptare. Nu lasati niciodata medicamentul la indemana copiilor. Lipanthyl poate sa provoace in unele cazuri reactii mai mult sau mai putin dezagreabile. Aceste efecte sunt rare si fara gravitate: tulburari gastrice sau intestinale, reactii alergice cutanate, cresterea tranzitorie a transaminazelor, dureri musculare. Orice alt simptom trebuie semnalat medicului dumneavoastra.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente