CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Levovist, granule
Compozitie - Levovist, granule
1 g de granule contine 999 mg de galactoza si 1 mg acid palmitic in concentratii de 200, 300 sau 400 mg/ml.

Actiune terapeutica - Levovist, granule
Suspensie de microcristale de galactoza pentru examinarea ecografica a cavitatilor cardiace si a vaselor sanguine.

Indicatii - Levovist, granule
Ecografia Doppler uni sau bidimensionala, pentru urmarirea fluxului sanguin la pacientii la care intensitatea semnalului Doppler este insuficienta. Ecografie in modul B cu contrast.

Contraindicatii - Levovist, granule
Galactozemia.

Reactii adverse - Levovist, granule
Rar, imediat dupa injectare pot aparea o senzatie de caldura, de rece sau durere in zona de injectare sau de-a lungul venei pe care se injecteaza. Modificari ale gustului, dispnee, modificari ale tensiunii arteriale si ale pulsului, greata si varsatura, cefalee, ameteala si manifestari cutanate au fost raportate in cazuri individuale.

Mod de administrare - Levovist, granule
Pentru ecografia Doppler: 10-16 ml din concentratia de 200 mg/ml; 5-10 ml din concentratia de 300 mg/ml; 5-8 ml din concentratia de 400 mg/ml; pentru copii doza este in functie de varsta. Doza maxima recomandata: 6 injectari a cate o doza. Pentru ecografia in modul B cu contrast: 10 ml din concentratia de 300 mg/ml."

1 g de granule contine 999 mg de galactoza si 1 mg acid palmitic in concentratii de 200, 300 sau 400 mg/ml. ))) Actiune terapeutica Suspensie de microcristale de galactoza pentru examinarea ecografica a cavitatilor cardiace si a vaselor sanguine. ))) Indicatii Ecografia Doppler uni sau bidimensionala, pentru urmarirea fluxului sanguin la pacientii la care intensitatea semnalului Doppler este insuficienta. Ecografie in modul B cu contrast. ))) Contraindicatii Galactozemia. Rar, imediat dupa injectare pot aparea o senzatie de caldura, de rece sau durere in zona de injectare sau de-a lungul venei pe care se injecteaza. Modificari ale gustului, dispnee, modificari ale tensiunii arteriale si ale pulsului, greata si varsatura, cefalee, ameteala si manifestari cutanate au fost raportate in cazuri individuale. )))Mod de administrare Pentru ecografia Doppler: 10-16 ml din concentratia de 200 mg/ml; 5-10 ml din concentratia de 300 mg/ml; 5-8 ml din concentratia de 400 mg/ml; pentru copii doza este in functie de varsta. Doza maxima recomandata: 6 injectari a cate o doza. Pentru ecografia in modul B cu contrast: 10 ml din concentratia de 300 mg/ml."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente