CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Levamin, comprimate
Compozitie - Levamin, comprimate
Flacon cu solutie perfuzabila continand la 1 000 ml: aminoacizi echilibrati 70 g, sorbita 50 g, K+ 20 mmol, Mg2+ 4 mmol, C1- 75 mmol, acetat 20 mmol (flacon cu 500 ml).

Actiune terapeutica - Levamin, comprimate
Aport echilibrat de aminoacizi, sorbita (sursa de energie) si electroliti (fara Na+);contine la 1 litru, 11,31 g azot total si 400 kcal. Pentru utilizarea metabolica optimala a aminoacizilor sunt necesare 35 kcal/g; se asociaza acid folic pentru a evita deficitul acut de folat.

Reactii adverse - Levamin, comprimate
Iritarea venei, chiar tromboflebita cand perfuzia se introduce prea repede.

Contraindicatii - Levamin, comprimate
Aceleasi ca pentru Aminoplasmal L-10; prudenta la bolnavii cu hiponatriemie.

Indicatii - Levamin, comprimate
Aceleasi ca pentru Aminoplasmal L-10; este de ales in situatiile care contraindica aportul de Na.

Mod de administrare - Levamin, comprimate
In perfuzie intravenoasa lenta, cel mult 200 ml/ora sau 0,2 g aminoacizi/kg corp si ora; doza recomandata este de 0,5-2 g aminoacizi/kg corp si zi; la copii: 4 mg aminoacizi/kg corp si zi. "

Flacon cu solutie perfuzabila continand la 1 000 ml: aminoacizi echilibrati 70 g, sorbita 50 g, K+ 20 mmol, Mg2+ 4 mmol, C1- 75 mmol, acetat 20 mmol (flacon cu 500 ml). ))) Actiune terapeutica Aport echilibrat de aminoacizi, sorbita (sursa de energie) si electroliti (fara Na+);contine la 1 litru, 11,31 g azot total si 400 kcal. Pentru utilizarea metabolica optimala a aminoacizilor sunt necesare 35 kcal/g; se asociaza acid folic pentru a evita deficitul acut de folat. ))) Reactii adverse Iritarea venei, chiar tromboflebita cand perfuzia se introduce prea repede. )))Contraindicatii Aceleasi ca pentru Aminoplasmal L-10; prudenta la bolnavii cu hiponatriemie. Aceleasi ca pentru Aminoplasmal L-10; este de ales in situatiile care contraindica aportul de Na. )))Mod de administrare In perfuzie intravenoasa lenta, cel mult 200 ml/ora sau 0,2 g aminoacizi/kg corp si ora; doza recomandata este de 0,5-2 g aminoacizi/kg corp si zi; la copii: 4 mg aminoacizi/kg corp si zi. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente