CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Lemon coldrex, pulbere




Compozitie - Lemon coldrex, pulbere
Fiecare plic contine paracetamol 750 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg, acid ascorbic 60 mg .

Actiune terapeutica - Lemon coldrex, pulbere
Pulberile de Coldrex HotRem Lemon contin paracetamol-analgezic si antipiretic, clorhidrat de fenilefrina- decongestionant nazal (desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor) si acid ascorbic-ingredient obisnuit al produselor folosite in gripe si raceli, care ajuta la inlocuirea eventualelor pierderi de vitamina C in primele stadii ale gripei si racelilor.

Indicatii - Lemon coldrex, pulbere
Plicurile Coldrex HotRem Lemon produc ameliorarea simptomelor din gripe, guturaiuri si raceli. Aceste simptome includ: dureri de cap, frisoane, nevralgii si dureri difuze, nas congestionat si infundat, durerile de sinusuri si durerile de gat.

Contraindicatii - Lemon coldrex, pulbere
A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. A nu se administra Coldrex HotRem Lemon daca sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C; in cazul unor afectiuni hepatice sau renale grave; in caz de hipertiroidie, diabet sau daca sunteti sub tratament pentru hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace; daca luati antidepresive triciclice, medicamente b-blocante; daca luati sau daca ati luat in ultimele doua saptamani inhibitori de monoaminoxidaza.

Precautii - Lemon coldrex, pulbere
In cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Lemon. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Lemon.

Reactii adverse - Lemon coldrex, pulbere
Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite. Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii indicata pe ambalaj. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor.

Mod de administrare - Lemon coldrex, pulbere
Goliti continutul unui plic intr-o ceasca si umpleti cu apa foarte fierbinte. Agitati pana la dizolvare. Adulti si copii (in varsta de 12 ani si peste 12 ani)": 1 plic la fiecare 4 ore. A nu se administra mai mult de 3 -4 plicuri in 24 de ore. A nu se administra copiilor sub varsta de 12 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul chiar daca nu va simtiti rau.

Fiecare plic contine paracetamol 750 mg, clorhidrat de fenilefrina 10 mg, acid ascorbic 60 mg . Pulberile de Coldrex HotRem Lemon contin paracetamol-analgezic si antipiretic, clorhidrat de fenilefrina- decongestionant nazal (desfunda nasul si sinusurile, ajutandu-va sa respirati mai usor) si acid ascorbic-ingredient obisnuit al produselor folosite in gripe si raceli, care ajuta la inlocuirea eventualelor pierderi de vitamina C in primele stadii ale gripei si racelilor. Plicurile Coldrex HotRem Lemon produc ameliorarea simptomelor din gripe, guturaiuri si raceli. Aceste simptome includ: dureri de cap, frisoane, nevralgii si dureri difuze, nas congestionat si infundat, durerile de sinusuri si durerile de gat. )))Contraindicatii A nu se administra concomitent cu alte produse care contin paracetamol. A nu se administra Coldrex HotRem Lemon daca sunteti alergic la paracetamol, clorhidrat de fenilefrina sau vitamina C; in cazul unor afectiuni hepatice sau renale grave; in caz de hipertiroidie, diabet sau daca sunteti sub tratament pentru hipertensiune arteriala sau afectiuni cardiace; daca luati antidepresive triciclice, medicamente b-blocante; daca luati sau daca ati luat in ultimele doua saptamani inhibitori de monoaminoxidaza. )))Precautii In cazul administrarii altor medicamente (metoclopramid, domperidon, colestiramina) consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Lemon. Daca sunteti insarcinata sau alaptati, consultati medicul inainte de a lua Coldrex HotRem Lemon. Efectele secundare ale paracetamolului sunt rare. Pot sa apara reactii alergice, de exemplu eruptii cutanate. Fenilefrina poate sa produca greturi, cefalee, mici cresteri ale tensiunii arteriale si foarte rar palpitatii. Aceste efecte sunt trecatoare. Consultati medicul in cazul oricaror efecte deosebite. Nu utilizati acest medicament dupa data expirarii indicata pe ambalaj. Nu lasati medicamentul la indemana copiilor. )))Mod de administrare Goliti continutul unui plic intr-o ceasca si umpleti cu apa foarte fierbinte. Agitati pana la dizolvare. Adulti si copii (in varsta de 12 ani si peste 12 ani)": 1 plic la fiecare 4 ore. A nu se administra mai mult de 3 -4 plicuri in 24 de ore. A nu se administra copiilor sub varsta de 12 ani fara avizul medicului. Daca simptomele persista, consultati medicul. A nu se depasi doza stabilita. In cazul depasirii dozei recomandate, consultati imediat medicul chiar daca nu va simtiti rau.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente