CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Lecitina cu vitamine, granule
Compozitie - Lecitina cu vitamine, granule
Epivit 321: 100 g contin: vitamina A: 2 000 UI, vitamina E: 0,040 g, lecitina din soia pana la: 100 g.

Actiune terapeutica - Lecitina cu vitamine, granule
Lecitina este un complex de fosfolipide care actioneaza in sensulfavorizarii cresterii si dezvoltarii organismului si al potentarii capacitatii de munca fizica si intelectuala. Vitaminele din compozitie au actiune sinergica.

Indicatii - Lecitina cu vitamine, granule
Produsul completeaza hrana zilnica si aduce un aport de fosfor si vitamine pentru marirea randamentului intelectual (la scolari, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza o munca grea). Contribuie la recuperarea organismului in stari de convalescenta si nevrotice; amelioreaza memoria, creste vitalitatea organismului si regleaza somnul.

Doze si mod de administrare - Lecitina cu vitamine, granule
Adulti: 3 lingurite cu varf pe zi. Copii: 3 lingurite rase pe zi. Durata unei cure este de 6 saptamani. Cura se poate relua dupa o pauza de 10 zile. Nu se va administra seara."

Epivit 321: 100 g contin: vitamina A: 2 000 UI, vitamina E: 0,040 g, lecitina din soia pana la: 100 g. Lecitina este un complex de fosfolipide care actioneaza in sensulfavorizarii cresterii si dezvoltarii organismului si al potentarii capacitatii de munca fizica si intelectuala. Vitaminele din compozitie au actiune sinergica.))) Indicatii Produsul completeaza hrana zilnica si aduce un aport de fosfor si vitamine pentru marirea randamentului intelectual (la scolari, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza o munca grea). Contribuie la recuperarea organismului in stari de convalescenta si nevrotice; amelioreaza memoria, creste vitalitatea organismului si regleaza somnul. )))Doze si mod de administrare Adulti: 3 lingurite cu varf pe zi. Copii: 3 lingurite rase pe zi. Durata unei cure este de 6 saptamani. Cura se poate relua dupa o pauza de 10 zile. Nu se va administra seara."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente