CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Lecithin, capsule
Compozitie - Lecithin, capsule
600 mg lecitina/capsula. Forma de prezentare: capsule gelatinoase moi (perle). Flacon cu 30 capsule.

Actiune terapeutica - Lecithin, capsule
Fosfolipidele obtinute din vegetale si ou sunt constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor si organitelor celulare. Datorita proprietatilor lor, preparatele de lecitina amelioreaza coeficientul de utilizare al alimentelor, favorizand cresterea si dezvoltarea organismului; maresc capacitatea de munca fizica si intelectuala; accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense.

Indicatii - Lecithin, capsule
Scaderea randamentului intelectual (elevi, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza munca grea), convalescenta dupa boli consumptive, nevroze, ateroscleroza, in special in stadiile incipiente si malnutritie.

Doze si mod de administrare - Lecithin, capsule
Oral, o capsula dimineata, eventual la mijlocul zilei. Daca administrarea inainte de masa cauzeaza neplaceri la nivelul tubului digestiv, administrarea se va face in timpul mesei sau dupa mese. O serie de tratament poate dura in medie 4-8 saptamani; se pot face mai multe serii pe an cu pauze de 10-20 zile.

Reactii adverse - Lecithin, capsule
De obicei minore, rareori cresterea salivatiei, greata sau insomnie dupa prizele de seara.

600 mg lecitina/capsula. Forma de prezentare: capsule gelatinoase moi (perle). Flacon cu 30 capsule. Fosfolipidele obtinute din vegetale si ou sunt constituenti esentiali ai tuturor tesuturilor si organitelor celulare. Datorita proprietatilor lor, preparatele de lecitina amelioreaza coeficientul de utilizare al alimentelor, favorizand cresterea si dezvoltarea organismului; maresc capacitatea de munca fizica si intelectuala; accelereaza refacerea organismului dupa eforturi intense. Scaderea randamentului intelectual (elevi, studenti etc.) si fizic (sportivi de performanta, lucratori care efectueaza munca grea), convalescenta dupa boli consumptive, nevroze, ateroscleroza, in special in stadiile incipiente si malnutritie. )))Doze si mod de administrare Oral, o capsula dimineata, eventual la mijlocul zilei. Daca administrarea inainte de masa cauzeaza neplaceri la nivelul tubului digestiv, administrarea se va face in timpul mesei sau dupa mese. O serie de tratament poate dura in medie 4-8 saptamani; se pot face mai multe serii pe an cu pauze de 10-20 zile. De obicei minore, rareori cresterea salivatiei, greata sau insomnie dupa prizele de seara.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente