CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Kirin, flacon injectabil




Compozitie - Kirin, flacon injectabil
Fiole continand 2 g spectinomicina, sub forma de pentahidrat de spectinomicina dihidroclorica BP.

Actiune terapeutica - Kirin, flacon injectabil
Reprezinta medicamentul de electie in infectiile gonococice .Kirin reprezinta o buna alternativa in tratamentul pacientilor alergici la penicilina, precum si al celor infectati cu germeni penicilinazo-secretori. Pacientele gestante care prezinta infectii gonococice pot beneficia in aceeasi masura de Kirin, intrucat studiile clinice nu au relevat efecte teratogenice ale spectinomicinei. Rata de vindecare este de 100 %.

Indicatii - Kirin, flacon injectabil
Infectiile gonococice necomplicate (gonoreea uretrala, endocervicala, rectala); infectiile gonococice diseminate.

Mod de administrare - Kirin, flacon injectabil
Se administreaza in doza unica, de 2 - 4 g, i.m. profund, in cadranul superoextern al muschiului gluteal.

Contraindicatii - Kirin, flacon injectabil
Hipersensibilitate cunoscuta la spectinomicina. Avertismente: Administrarea sa poate masca un lues in faza de incubatie. La orice bolnav tratat pentru infectie gonococica, se vor efectua si testele serologice pentru lues, in vederea excluderii acestei afectiuni.

Reactii adverse - Kirin, flacon injectabil
Rar, jena la locul injectarii, urticarie, greata, frisoane, ameteala, febra, insomnie, scaderea hemoglobinei, a hematocritului si a clearance-ului la creatinina, cresterea fosfatazei alcaline, a azotului liber urinar si a TGP.

Fiole continand 2 g spectinomicina, sub forma de pentahidrat de spectinomicina dihidroclorica BP. Reprezinta medicamentul de electie in infectiile gonococice .Kirin reprezinta o buna alternativa in tratamentul pacientilor alergici la penicilina, precum si al celor infectati cu germeni penicilinazo-secretori. Pacientele gestante care prezinta infectii gonococice pot beneficia in aceeasi masura de Kirin, intrucat studiile clinice nu au relevat efecte teratogenice ale spectinomicinei. Rata de vindecare este de 100 %. Infectiile gonococice necomplicate (gonoreea uretrala, endocervicala, rectala); infectiile gonococice diseminate. ))) Mod de administrare Se administreaza in doza unica, de 2 - 4 g, i.m. profund, in cadranul superoextern al muschiului gluteal. ))) Contraindicatii Hipersensibilitate cunoscuta la spectinomicina. Avertismente: Administrarea sa poate masca un lues in faza de incubatie. La orice bolnav tratat pentru infectie gonococica, se vor efectua si testele serologice pentru lues, in vederea excluderii acestei afectiuni. Rar, jena la locul injectarii, urticarie, greata, frisoane, ameteala, febra, insomnie, scaderea hemoglobinei, a hematocritului si a clearance-ului la creatinina, cresterea fosfatazei alcaline, a azotului liber urinar si a TGP.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente