CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii




Compozitie - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
Dextrometorphane (bromhidrat): 0,100g Excipient aromatizant de banane q.s.p.: 100ml Fiecare lingurita contine 4g de zahar.

Proprietati - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
Dextrometorphane este un antitusiv cu actiune centrala. Actiunea sa este rapida si persista timp de 4 pana la 5 ore.

Indicatii - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
Tratamentul simptomatic al tusei neproductive, iritative, la copil.

Contraindicatii - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
Insuficienta respiratorie, tuse astmatica, tratament cu IMAO, copii mai mici de 30 luni.

Posologie si mod de administrare - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
O lingurita contine 5 mg de brohidrat de dextrometorphane: la copi"i in jur de 1m g/zi/kg de bromhidrat de dextrometorphane repartizat in 3 sau 4 reprize: -de la 30 de luni la 6 ani:" 13 pana la 20 mg pe zi, adica 1 lingurita de 2 pana la 4 ori pe zi, dupa varsta si greutatea copilului. -de la 6 ani la 15 ani:" 20 pana la 50 mg pe zi, adica 2 lingurite de 2 pana la 5 ori pe zi, dupa varsta si greutatea copilului.

Precautii - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
A nu se depasi posologia indicata, iar in caz de supradozare anuntati rapid medicul. In caz de insuficienta hepatica: posologia initiala va fi diminuata cu 50%, apoi poate fi eventual crescuta cu inca 25%, in functie de toleranta si necesitati. In caz de diabet, tineti cont de continutul de zahar.

Reactii adverse - Humex - tuse neproductiva - sirop pentru copii
Pot aparea: constipatie, somnolenta, stari de vertij, greasa, voma, bronhospasm, reactii cutanate alergice.

Dextrometorphane (bromhidrat): 0,100g Excipient aromatizant de banane q.s.p.: 100ml Fiecare lingurita contine 4g de zahar. )))Proprietati Dextrometorphane este un antitusiv cu actiune centrala. Actiunea sa este rapida si persista timp de 4 pana la 5 ore. Tratamentul simptomatic al tusei neproductive, iritative, la copil. )))Contraindicatii Insuficienta respiratorie, tuse astmatica, tratament cu IMAO, copii mai mici de 30 luni. )))Posologie si mod de administrare O lingurita contine 5 mg de brohidrat de dextrometorphane: la copi"i in jur de 1m g/zi/kg de bromhidrat de dextrometorphane repartizat in 3 sau 4 reprize: -de la 30 de luni la 6 ani:" 13 pana la 20 mg pe zi, adica 1 lingurita de 2 pana la 4 ori pe zi, dupa varsta si greutatea copilului. -de la 6 ani la 15 ani:" 20 pana la 50 mg pe zi, adica 2 lingurite de 2 pana la 5 ori pe zi, dupa varsta si greutatea copilului. )))Precautii A nu se depasi posologia indicata, iar in caz de supradozare anuntati rapid medicul. In caz de insuficienta hepatica: posologia initiala va fi diminuata cu 50%, apoi poate fi eventual crescuta cu inca 25%, in functie de toleranta si necesitati. In caz de diabet, tineti cont de continutul de zahar. Pot aparea: constipatie, somnolenta, stari de vertij, greasa, voma, bronhospasm, reactii cutanate alergice.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente