CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hirudoid, gel




Forma de prezentare - Hirudoid, gel
Gel 100 g contin 300 mg mucopolizaharid polisulfat (organo-heparinoid “Luitpold" 25000 UI); ct. 1 tub 40 g (OTC)"

Indicatii - Hirudoid, gel
Afectiuni ale venelor superficiale: flebita, tromboflebita, varicoflebita, flebite datorate unor punctii venoase; varicozitati postscleroterapie; hematoame, contuzii; fonoforeza, ionoforeza."

Dozare si mod de administrare - Hirudoid, gel
Se aplica pe tegumente o data sau de mai multe ori pe zi. Se recomanda sa se scoata din tub 3-5 cm crema odata; doza poate fi crescuta in functie de gravitatea si intinderea leziunilor. Se aplica pe zona afectata si se maseaza usor, pana patrunde in totalitate in piele; la nevoie tegumentele pot fi acoperite cu un bandaj. In cazul inflamatiilor insotite de durere puternica, se aplica foarte usor atat pe zona afectata, cat si in jurul acesteia; zona se acopera cu tifon. Pentru realizarea ionoforezei preparatele se aplica sub catod."

Contraindicatii - Hirudoid, gel
Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produselor."

Atentionari si precautii speciale - Hirudoid, gel
Nu se va aplica decat pe tegumentele intacte. Trebuie evitat contactul cu mucoasele, ochii si plagile deschise."

Reactii adverse - Hirudoid, gel
In cazuri izolate au aparut iritatii ale pielii si reactii alergice. ""

)))Forma de prezentare Gel 100 g contin 300 mg mucopolizaharid polisulfat (organo-heparinoid “Luitpold" 25000 UI); ct. 1 tub 40 g (OTC)" Afectiuni ale venelor superficiale: flebita, tromboflebita, varicoflebita, flebite datorate unor punctii venoase; varicozitati postscleroterapie; hematoame, contuzii; fonoforeza, ionoforeza." )))Dozare si mod de administrare Se aplica pe tegumente o data sau de mai multe ori pe zi. Se recomanda sa se scoata din tub 3-5 cm crema odata; doza poate fi crescuta in functie de gravitatea si intinderea leziunilor. Se aplica pe zona afectata si se maseaza usor, pana patrunde in totalitate in piele; la nevoie tegumentele pot fi acoperite cu un bandaj. In cazul inflamatiilor insotite de durere puternica, se aplica foarte usor atat pe zona afectata, cat si in jurul acesteia; zona se acopera cu tifon. Pentru realizarea ionoforezei preparatele se aplica sub catod." )))Contraindicatii Hipersensibilitate la oricare dintre componentele produselor." )))Atentionari si precautii speciale Nu se va aplica decat pe tegumentele intacte. Trebuie evitat contactul cu mucoasele, ochii si plagile deschise." In cazuri izolate au aparut iritatii ale pielii si reactii alergice. ""
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente