CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hirudoid, crema




Compozitie - Hirudoid, crema
100 g crema contine: ester al acidului polisulfuric cu mucopolizaharide 300 mg, coresp. 25000 UI, determinate in functie de timpul partial de tromboplastina activat (APTT). Alti ingredienti: glycerol 85%, acid stearic (origine vegetala), potassium stearate, hidroxid de potasiu, crema emulsionata ca suport, cetil-stearil alcool, myristyl alcool, thymol, parabeni, alcool isopropilic, apa purificata..

Indicatii - Hirudoid, crema
Tromboflebita superficiala, starile inflamatorii ale varicelor, dupa scleroterapia varicelor, hematoame, edeme, cicatrici cheloide reepitalizarea leziunilor, arsurilor si dupa operatii chirurgicale.

Contraindicatii - Hirudoid, crema
In caz de hipersensibilitate la unul din igredienti.

Reactii adverse - Hirudoid, crema
In cazuri izolate au aparut iritatii locale ale pielii si alergii.

Mod de administrare - Hirudoid, crema
Hirudoid crema se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi un fragment de circa 3-5 cm lungime (daca este necesar chiar mai mult) si se maseaza usor pana cand crema intra in piele. In cazul unor inflamatii foarte dureroase si a unor tromboze, pe zona afectata si in jur se aplica un strat gros de Hirudoid crema si apoi se acopera cu un pansament. Pentru ca efectul sau sa creasca, Hirudoid crema se aplica sub catod.

Forma de prezentare - Hirudoid, crema
Cutie cu un tub din Al a 40 g.

100 g crema contine: ester al acidului polisulfuric cu mucopolizaharide 300 mg, coresp. 25000 UI, determinate in functie de timpul partial de tromboplastina activat (APTT). Alti ingredienti: glycerol 85%, acid stearic (origine vegetala), potassium stearate, hidroxid de potasiu, crema emulsionata ca suport, cetil-stearil alcool, myristyl alcool, thymol, parabeni, alcool isopropilic, apa purificata.. Tromboflebita superficiala, starile inflamatorii ale varicelor, dupa scleroterapia varicelor, hematoame, edeme, cicatrici cheloide reepitalizarea leziunilor, arsurilor si dupa operatii chirurgicale. )))Contraindicatii In caz de hipersensibilitate la unul din igredienti. In cazuri izolate au aparut iritatii locale ale pielii si alergii. ))) Mod de administrare Hirudoid crema se aplica pe zona afectata, o data sau de doua ori pe zi un fragment de circa 3-5 cm lungime (daca este necesar chiar mai mult) si se maseaza usor pana cand crema intra in piele. In cazul unor inflamatii foarte dureroase si a unor tromboze, pe zona afectata si in jur se aplica un strat gros de Hirudoid crema si apoi se acopera cu un pansament. Pentru ca efectul sau sa creasca, Hirudoid crema se aplica sub catod. )))Forma de prezentare Cutie cu un tub din Al a 40 g.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente