CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hiramnitan, spray




Indicatii si Mod de administrare - Hiramnitan, spray
Spray-ul este indicat in eriteme si arsuri cutanate superficiale; se pulverizeaza local, de la o distanta de 25 -30 cm (ferind ochii). Pentru aplicarea locala este necesara respectarea conditiilor de asepsie (cand este cazul).

Prezentare farmaceutica - Hiramnitan, spray
Flacoane cu spray continand ulei de catina 20 g si alfa-tocoferol acetat 20 mg.

Actiune terapeutica - Hiramnitan, spray
Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); spray-ul cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara. "

(((si Mod de administrare Spray-ul este indicat in eriteme si arsuri cutanate superficiale; se pulverizeaza local, de la o distanta de 25 -30 cm (ferind ochii). Pentru aplicarea locala este necesara respectarea conditiilor de asepsie (cand este cazul). )))Prezentare farmaceutica Flacoane cu spray continand ulei de catina 20 g si alfa-tocoferol acetat 20 mg. Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); spray-ul cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente