CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hiramnitan, solutie oftalmica




Compozitie - Hiramnitan, solutie oftalmica
Colir continand ulei de catina 3,03 g, alfa-tocoferol acetat 9,7 mg, menadiona 10 mg, 0l. Helianthi 6,15 g.

Actiune terapeutica - Hiramnitan, solutie oftalmica
Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); colirul cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara.

Indicatii si Mod de administrare - Hiramnitan, solutie oftalmica
Colirul poate fi util in arsuri corneo-conjuctivale chimice sau fizice, in keratite si dupa anumite interventii oftalmologice, plastice si reparatorii; se administreaza in instilatii conjunctivale. Pentru aplicarea locala este necesara respectarea conditiilor de asepsie (cand este cazul).

- Hiramnitan, solutie oftalmica
"

Colir continand ulei de catina 3,03 g, alfa-tocoferol acetat 9,7 mg, menadiona 10 mg, 0l. Helianthi 6,15 g. ))) Actiune terapeutica Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); colirul cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara. ))) Indicatii(((si Mod de administrare Colirul poate fi util in arsuri corneo-conjuctivale chimice sau fizice, in keratite si dupa anumite interventii oftalmologice, plastice si reparatorii; se administreaza in instilatii conjunctivale. Pentru aplicarea locala este necesara respectarea conditiilor de asepsie (cand este cazul). ))) "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente