CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hiramnitan, capsule




Compozitie - Hiramnitan, capsule
Capsule gelatinoase continand ulei de catina (oleum Hippophaës) 300 mg si alfa-tocoferol acetat 0,3 mg (flac. cu 90 buc.).

Actiune terapeutica - Hiramnitan, capsule
Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); capsulele cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara.

Indicatii si Mod de administrare - Hiramnitan, capsule
Capsulele sunt recomandate ca medicatie adjuvanta in gastrite si ulcer; se administreaza oral cate o capsula de 3 ori/zi (cu 1/2 de ora inainte de mese).

- Hiramnitan, capsule
"

Capsule gelatinoase continand ulei de catina (oleum Hippophaës) 300 mg si alfa-tocoferol acetat 0,3 mg (flac. cu 90 buc.). Uleiul gras de catina este bogat in vitamine (indeosebi in carotenoide); capsulele cu ulei de catina si adaos de alfa-tocoferol are proprietati antiinflamatorii si favorizeaza procesele de reparare tisulara.))) Indicatii(((si Mod de administrare Capsulele sunt recomandate ca medicatie adjuvanta in gastrite si ulcer; se administreaza oral cate o capsula de 3 ori/zi (cu 1/2 de ora inainte de mese). ))) "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente