CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hipochol




Compozitie: - Hipochol
Policosano l15 mg Excipienti pentru o capsuls."

Cum actioneazil Hipochol? - Hipochol
Hipochol este un produs natural derivat din ceara de trestie de zahar; este un amestec de alcooli alifatici, cu efect de reducere a nivelului colesterolului, prin inhibarea sintezei hepatice de colesterol. Eficacitatea sa a fost dovedita prin studii care au aratat ca policosanolul reduce nivelul colesterolului total si al LDL colesterolului. De asemenea policosanolul poate reduce formarea de cheaguri sangvine, o cauza frecventa a bolilor cardiovasculare. Efectul de reducere a nivelului colesterolului a fost dovedit pe gupuri de persoane, incluzand femei in perioada post-menopauza, varstnici, persoane cu afectiuni cardiovasculare si diabetici."

Cum se administreaza Hipochol? - Hipochol
1-2 capsule pe zi, in functie de nivelul colesterolului."

Care este forma de prezentare pentru Hipochol? - Hipochol
Cutie cu 3 blistere a dte 10 capsule"

Mentiunl: - Hipochol
A se pastra la temperaturi sub 25 garde C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica racomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasd un regim alimentar variat. Supliment alimentar notificat de lnstitutul de Bioresurse Alimentare. Produs de: Media Corporation Pentw: Ozone Laboratories Ltd., 180 Tottenham Court Road, Queens House, WIT7PD, Londra, Marea Britanie."

: Policosano l15 mg Excipienti pentru o capsuls." )))Cum actioneazil Hipochol? Hipochol este un produs natural derivat din ceara de trestie de zahar; este un amestec de alcooli alifatici, cu efect de reducere a nivelului colesterolului, prin inhibarea sintezei hepatice de colesterol. Eficacitatea sa a fost dovedita prin studii care au aratat ca policosanolul reduce nivelul colesterolului total si al LDL colesterolului. De asemenea policosanolul poate reduce formarea de cheaguri sangvine, o cauza frecventa a bolilor cardiovasculare. Efectul de reducere a nivelului colesterolului a fost dovedit pe gupuri de persoane, incluzand femei in perioada post-menopauza, varstnici, persoane cu afectiuni cardiovasculare si diabetici."))) Cum se administreaza Hipochol? 1-2 capsule pe zi, in functie de nivelul colesterolului.")))Care este forma de prezentare pentru Hipochol? Cutie cu 3 blistere a dte 10 capsule" )))Mentiunl: A se pastra la temperaturi sub 25 garde C, in ambalajul original. A nu se lasa la indemana copiilor. A nu se depasi doza zilnica racomandata. Suplimentele alimentare nu trebuie sa inlocuiasd un regim alimentar variat. Supliment alimentar notificat de lnstitutul de Bioresurse Alimentare. Produs de: Media Corporation Pentw: Ozone Laboratories Ltd., 180 Tottenham Court Road, Queens House, WIT7PD, Londra, Marea Britanie."
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente