CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hipericin , crema




Compozitie - Hipericin , crema
Ulei de sunatoare - 2,00 g; Vitamina A - 0,50 g; Vitamina F - 2,00 g; Clorhidrat de tetraciclina - 4,50 g; Timol - 4,20 g; Excipient q.s. ad. - 100 g.

Actiune terapeutica - Hipericin , crema
Antiseptica, cicatrizanta, epitelizanta.

Indicatii - Hipericin , crema
In terapeutica ranilor accidentale, a plagilor postoperatorii, dermatitelor, escoriatiilor si arsurilor de gradul I si II cu variate suprafete de extindere.

- Hipericin , crema


Mod de administrare - Hipericin , crema
Aplicare cu spatula in strat subtire, omogen, pe toata suprafata plagii, sub pansament steril ce se va schimba la 12-24 ore.

Contraindicatii - Hipericin , crema
Intoleranta la produs.

Reactii adverse - Hipericin , crema
Nu apar reactii adverse daca produsul este aplicat corect.

Ulei de sunatoare - 2,00 g; Vitamina A - 0,50 g; Vitamina F - 2,00 g; Clorhidrat de tetraciclina - 4,50 g; Timol - 4,20 g; Excipient q.s. ad. - 100 g. Antiseptica, cicatrizanta, epitelizanta. ))) Indicatii In terapeutica ranilor accidentale, a plagilor postoperatorii, dermatitelor, escoriatiilor si arsurilor de gradul I si II cu variate suprafete de extindere.))) ))) Mod de administrare Aplicare cu spatula in strat subtire, omogen, pe toata suprafata plagii, sub pansament steril ce se va schimba la 12-24 ore. )))Contraindicatii Intoleranta la produs. Nu apar reactii adverse daca produsul este aplicat corect.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente