CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect High potency digestive enzymes therapeutic,




Compozitie - High potency digestive enzymes therapeutic,
Lipaza 6.000 unitati USP Proteaza 20.000 unitati USP Amilaza 30.000 unitati USP Papaina USP 50 mg Pepsina (1:3.000) 50 mg Bromelina (600 GDU) 25 mg Oxibil extract 100 mg

Actiune terapeutica - High potency digestive enzymes therapeutic,
Formula complexa ce cuprinde fermenti gastrici (pepsina, papaina)s ubstituentii secretiei pancreatice (amilaza, lipaza, proteaza), extractul de bila (cu actiune coleretica si colecistochinetica) si o enzima proteolitica-bromelina-extrasa din ananas. Asigura dizolvarea grasimilor, proteinelor si carbohidratilor, ajuta digestia si mentine tractul digestiv in stare optima.

Indicatii - High potency digestive enzymes therapeutic,
Profilactic si curativ in insuficienta secretorie a stomacului si pancreasului, tulburari biliare, dispepsii, colite, enterocolite, anorexie sau exces alimentar, meteorism, pre si postoperator in interventii pe abdomen (pentru eliminarea gazelor).

Contraindicatii - High potency digestive enzymes therapeutic,
Nu exista la doza prescrisa.

Precautii - High potency digestive enzymes therapeutic,
In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! Reactii adverse: Nu exista.

Mod de administrare - High potency digestive enzymes therapeutic,
Adulti: 1 sau 2 tablete pe zi in timpul meselor principale sau imediat dupa masa. "

Lipaza 6.000 unitati USP Proteaza 20.000 unitati USP Amilaza 30.000 unitati USP Papaina USP 50 mg Pepsina (1:3.000) 50 mg Bromelina (600 GDU) 25 mg Oxibil extract 100 mg Formula complexa ce cuprinde fermenti gastrici (pepsina, papaina)s ubstituentii secretiei pancreatice (amilaza, lipaza, proteaza), extractul de bila (cu actiune coleretica si colecistochinetica) si o enzima proteolitica-bromelina-extrasa din ananas. Asigura dizolvarea grasimilor, proteinelor si carbohidratilor, ajuta digestia si mentine tractul digestiv in stare optima. ))) Indicatii Profilactic si curativ in insuficienta secretorie a stomacului si pancreasului, tulburari biliare, dispepsii, colite, enterocolite, anorexie sau exces alimentar, meteorism, pre si postoperator in interventii pe abdomen (pentru eliminarea gazelor). )))Contraindicatii Nu exista la doza prescrisa. )))Precautii In timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru minori, cereti sfatul medicului inainte de administrare. A se feri de accesul copiilor! Reactii adverse: Nu exista. ))) Mod de administrare Adulti: 1 sau 2 tablete pe zi in timpul meselor principale sau imediat dupa masa. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente