CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hexoral, solutie pentru spray




Compozitie - Hexoral, solutie pentru spray
Solutie pentru spray continand hexetidin 200 mg/100 ml si excipienti (flacon spray cu 40 ml solutie).

Actiune - Hexoral, solutie pentru spray


terapeutica - Hexoral, solutie pentru spray
Antibacterian, antifungic cu utilizare locala, actionand prin blocare a metabolismului germenilor ca antagonist al tiaminei. Spectrul de activitate este larg si cuprinde si germeni ca Pseudomonas aeruginosa, Proteus, Candida. Produsul are o foarte buna aderenta la mucoase, iar resorbtia este practic nula.

Indicatii - Hexoral, solutie pentru spray
Infectii ale zonei oro-faringiene, inclusiv cele dentare cu germeni sensibili.

Contraindicatii - Hexoral, solutie pentru spray
Alergie la unul din componenti.

Reactii adverse - Hexoral, solutie pentru spray
Dupa intrebuintare indelungata apare o iritatie locala.

Mod de administrare - Hexoral, solutie pentru spray
Solutia se foloseste ca atare pentru clatirea gurii sau gargara 30 secunde sau tampon local. Solutia spray se pulverizeaza timp de 1-2 secunde, fara a se inhala. Tratamentul se aplica de 2 ori/zi de preferat dimineata si seara, dupa mese si toaleta locala. "

Solutie pentru spray continand hexetidin 200 mg/100 ml si excipienti (flacon spray cu 40 ml solutie). )))Actiune )))terapeutica Antibacterian, antifungic cu utilizare locala, actionand prin blocare a metabolismului germenilor ca antagonist al tiaminei. Spectrul de activitate este larg si cuprinde si germeni ca Pseudomonas aeruginosa, Proteus, Candida. Produsul are o foarte buna aderenta la mucoase, iar resorbtia este practic nula. Infectii ale zonei oro-faringiene, inclusiv cele dentare cu germeni sensibili. )))Contraindicatii Alergie la unul din componenti. Dupa intrebuintare indelungata apare o iritatie locala. )))Mod de administrare Solutia se foloseste ca atare pentru clatirea gurii sau gargara 30 secunde sau tampon local. Solutia spray se pulverizeaza timp de 1-2 secunde, fara a se inhala. Tratamentul se aplica de 2 ori/zi de preferat dimineata si seara, dupa mese si toaleta locala. "
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente