CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Herpestop, crema




Compozitie - Herpestop, crema
Contine moroxidin 3 g si xilina 0,1 g in 100 g baza tip emulsie ulei/apa.

Actiune terapeutica - Herpestop, crema
Antiviral si anestezic local. Moroxidina inhiba dezvoltarea virusului si difuzarea acestuia in organism, iar xilina reduce senzatia locala de durere si prurit. Se favorizeaza astfel procesul de vindecare a tegumentelor si mucoaselor afectate de leziuni herpetice.

Indicatii - Herpestop, crema
Herpes simplex, Zona Zoster, impetigo herpetiform.

Contraindicatii - Herpestop, crema
Alergie la unul din componentii produsului.

Reactii adverse - Herpestop, crema
Pot aparea reactii alergice.

Mod de administrare - Herpestop, crema
Produsul se aplica de 3-4 ori/zi pe zona lezata, in strat subtire cu masaj usor. Nu se va depasi cantitatea de 30 g crema la 12 ore.

Contine moroxidin 3 g si xilina 0,1 g in 100 g baza tip emulsie ulei/apa. ))) Actiune terapeutica Antiviral si anestezic local. Moroxidina inhiba dezvoltarea virusului si difuzarea acestuia in organism, iar xilina reduce senzatia locala de durere si prurit. Se favorizeaza astfel procesul de vindecare a tegumentelor si mucoaselor afectate de leziuni herpetice. Herpes simplex, Zona Zoster, impetigo herpetiform. )))Contraindicatii Alergie la unul din componentii produsului. Pot aparea reactii alergice. )))Mod de administrare Produsul se aplica de 3-4 ori/zi pe zona lezata, in strat subtire cu masaj usor. Nu se va depasi cantitatea de 30 g crema la 12 ore.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente