CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Herbolax, tablete




Compozitie - Herbolax, tablete
Frunze de senna pudra 325 mg; frunze de senna extract 65 mg; Cassiafistula (fruct) 25 mg; Tamarind (din curmale de India): 25 mg; pudra de sunatoare: 10 mg; pudra de curmale: 10 mg; pudra de smochine: 25 mg; pudra de mere: 25 mg; pudra de prune: 25 mg.

Actiune terapeutica - Herbolax, tablete
Glicozidele din produsele vegetale continute maresc peristaltismul intestinal si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor din intestin. Regleaza tranzitul intestinal, avand efect detoxifiant.

Indicatii - Herbolax, tablete
Laxativ natural ideal recomandat cazurilor ocazionale de constipatie; care nu raspund la dietoterapie; hemoroizi; pre- si port-operator.

Mod de administrare - Herbolax, tablete
Adulti: 1-2 tablete la culcare, sau dupa sfatul medicului.

Contraindicatii - Herbolax, tablete
A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 12 ani.

Precautii - Herbolax, tablete
A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Herbolax, tablete
Nu apar efecte adverse la respectarea stricta a dozei prescrise.

- Herbolax, tablete


Frunze de senna pudra 325 mg; frunze de senna extract 65 mg; Cassiafistula (fruct) 25 mg; Tamarind (din curmale de India): 25 mg; pudra de sunatoare: 10 mg; pudra de curmale: 10 mg; pudra de smochine: 25 mg; pudra de mere: 25 mg; pudra de prune: 25 mg. Glicozidele din produsele vegetale continute maresc peristaltismul intestinal si diminueaza absorbtia apei si electrolitilor din intestin. Regleaza tranzitul intestinal, avand efect detoxifiant.))) Indicatii Laxativ natural ideal recomandat cazurilor ocazionale de constipatie; care nu raspund la dietoterapie; hemoroizi; pre- si port-operator. ))) Mod de administrare Adulti: 1-2 tablete la culcare, sau dupa sfatul medicului. ))) Contraindicatii A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 12 ani. ))) Precautii A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor! Nu apar efecte adverse la respectarea stricta a dozei prescrise. )))
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente