CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Herbasol, solutie




Compozitie - Herbasol, solutie
Produs natural obtinut din extracte de plante medicinale, cu continut ridicat in rezine, substante terpenoidice, aloina, mucilagii, flavonozide si compusi eterici, conditionat sub forma de solutie. Solutie hidroalcoolica in flacoane de 20-30-50-100-250 ml. Extracte din: Echinacea species, Arctium lapa, Pinus species, Aloe species, Salvia officinalis, Ocimum basilicum.

Actiune - Herbasol, solutie


terapeutica - Herbasol, solutie
Extractele vegetale din compozitia produsului contin principii active cu actiune externa locala, antiinflamatoare, antiseptica, cicatrizanta, antimicotica, anestezica, precum si interna imunostimulatoare.

Indicatii - Herbasol, solutie
Afectiuni cutanate si ale mucoasei bucale si labiale: afte, candidoza, herpes simplu, acnee.

Mod de administrare - Herbasol, solutie
Extern: In herpesul simplu - tamponaj de 5-6 ori pe zi. In acnee - se tamponeaza fata de 2-3 ori pe zi. In afte ori candidoza bucala se face lavaj bucal cu o lingurita Herbasol diluata cu 50 ml apa sau ceai de musetel caldut, de 5-6 ori pe zi, dupa care nu se consuma alimente sau lichide timp de jumatate de ora. Intern: Pentru stimularea rezistentei organismului - 3 lingurite pe zi, diluate in ceai sau apa.

Produs natural obtinut din extracte de plante medicinale, cu continut ridicat in rezine, substante terpenoidice, aloina, mucilagii, flavonozide si compusi eterici, conditionat sub forma de solutie. Solutie hidroalcoolica in flacoane de 20-30-50-100-250 ml. Extracte din: Echinacea species, Arctium lapa, Pinus species, Aloe species, Salvia officinalis, Ocimum basilicum. )))Actiune )))terapeutica Extractele vegetale din compozitia produsului contin principii active cu actiune externa locala, antiinflamatoare, antiseptica, cicatrizanta, antimicotica, anestezica, precum si interna imunostimulatoare. ))) Indicatii Afectiuni cutanate si ale mucoasei bucale si labiale: afte, candidoza, herpes simplu, acnee. ))) Mod de administrare Extern: In herpesul simplu - tamponaj de 5-6 ori pe zi. In acnee - se tamponeaza fata de 2-3 ori pe zi. In afte ori candidoza bucala se face lavaj bucal cu o lingurita Herbasol diluata cu 50 ml apa sau ceai de musetel caldut, de 5-6 ori pe zi, dupa care nu se consuma alimente sau lichide timp de jumatate de ora. Intern: Pentru stimularea rezistentei organismului - 3 lingurite pe zi, diluate in ceai sau apa.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente