CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)




Compozitie - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
Frunze de senna pudra 325 mg Frunze de senna extract 65 mg Cassia fistula (fruct) 25 mg Tamarind (din curmale de India) 25 mg Pudra de mere 25 mg Pudra de prune 25 mg Pudra de smochine 25 mg Pudra de curmale 10 mg Sunatoare (pudra) 10 mg

Actiune terapeutica - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
Glicozidele din produsele vegetale continute imbina stimularea motilitatii intestinale cu diminuarea absorbtiei apei si a electrolitilor si cu efectele detoxifiante, regland tranzitul intestinal.

Indicatii - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
Produsul este destinat tratarii cazurilor ocazionale de constipatie, care nu raspund la dietoterapie; pregatire preoperatorie.

Contraindicatii - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani.

Precautii - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor!

Reactii adverse - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
Nu apar, la respectarea stricta a dozei prescrise.

Mod de administrare - Herb o lax natural laxative tablets (laxativ natural)
Adulti si copii peste 12 ani: una sau doua tablete la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului. Copii intre 6 si 12 ani: o jumatate de tableta sau o tableta la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului.

Frunze de senna pudra 325 mg Frunze de senna extract 65 mg Cassia fistula (fruct) 25 mg Tamarind (din curmale de India) 25 mg Pudra de mere 25 mg Pudra de prune 25 mg Pudra de smochine 25 mg Pudra de curmale 10 mg Sunatoare (pudra) 10 mg Glicozidele din produsele vegetale continute imbina stimularea motilitatii intestinale cu diminuarea absorbtiei apei si a electrolitilor si cu efectele detoxifiante, regland tranzitul intestinal. ))) Indicatii Produsul este destinat tratarii cazurilor ocazionale de constipatie, care nu raspund la dietoterapie; pregatire preoperatorie. )))Contraindicatii A nu se folosi cand sunt prezente dureri abdominale, greata sau varsaturi. Pentru constipatii cronice, consultati medicul. Este contraindicat in timpul sarcinii si alaptarii, precum si pentru copii mai mici de 6 ani. )))Precautii A nu se depasi doza stabilita. A se feri de accesul copiilor! Nu apar, la respectarea stricta a dozei prescrise. ))) Mod de administrare Adulti si copii peste 12 ani: una sau doua tablete la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului. Copii intre 6 si 12 ani: o jumatate de tableta sau o tableta la culcare, luate cu un pahar cu apa, sau dupa sfatul medicului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente