CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hepsera, comprimate




Forma de prezentare - Hepsera, comprimate
Comprimate 10 mg; ct. × 1 fl. × 30 comprimate

Indicatii - Hepsera, comprimate
Hepatita B cronica la adulti cu: boala hepatica compensata cu semne ale replicarii virale active, valori crescute in mod constant ale concentratiei serice a alanin aminotransferazei (ALAT/GPT) si evidentiere histologica a inflamatiei active si a fibrozei hepatice, boala hepatica decompensata.

Dozaj si mod de administrare - Hepsera, comprimate
Tratamentul trebuie inceput de catre un medic experimentat in abordarea terapeutica a hepatitei B cronice. Doza recomandata este de 10 mg o data pe zi, administrat oral, cu sau fara alimente. Nu trebuie administrate doze mai mari. Nu se cunoaste durata optima a tratamentului.

Contraindicatii - Hepsera, comprimate
Hipersensibilitate.

Atentionari - Hepsera, comprimate
Tratamentul cu adefovir dipivoxil poate determina insuficienta renala. In timp ce riscul general de aparitie a insuficientei renale la pacientii cu functie renala corespunzatoare este scazut, acesta are o importanta deosebita la pacientii care prezinta risc pentru aparitia tulburarilor renale sau care prezinta deja asemenea tulburari, precum si la pacientii tratati cu medicamente care pot afecta functia renala. Pacienti cu varsta peste 65 de ani.

Reactii adverse - Hepsera, comprimate
Tulburari renale.

)))Forma de prezentare Comprimate 10 mg; ct. × 1 fl. × 30 comprimate Hepatita B cronica la adulti cu: boala hepatica compensata cu semne ale replicarii virale active, valori crescute in mod constant ale concentratiei serice a alanin aminotransferazei (ALAT/GPT) si evidentiere histologica a inflamatiei active si a fibrozei hepatice, boala hepatica decompensata. )))Dozaj si mod de administrare Tratamentul trebuie inceput de catre un medic experimentat in abordarea terapeutica a hepatitei B cronice. Doza recomandata este de 10 mg o data pe zi, administrat oral, cu sau fara alimente. Nu trebuie administrate doze mai mari. Nu se cunoaste durata optima a tratamentului. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. )))Atentionari Tratamentul cu adefovir dipivoxil poate determina insuficienta renala. In timp ce riscul general de aparitie a insuficientei renale la pacientii cu functie renala corespunzatoare este scazut, acesta are o importanta deosebita la pacientii care prezinta risc pentru aparitia tulburarilor renale sau care prezinta deja asemenea tulburari, precum si la pacientii tratati cu medicamente care pot afecta functia renala. Pacienti cu varsta peste 65 de ani. Tulburari renale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente