CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hepatobil, comprimate




Compozitie - Hepatobil, comprimate
Chelidonium majus, Hypericum perforatum, Cynara scolymus, Humulus lupulus, Valeriana officinalis.

Actiune - Hepatobil, comprimate


terapeutica - Hepatobil, comprimate
Produsul actioneaza la nivelul tubului digestiv in segmentul hepatobiliar. Este coleretic si colagog, stimuland pe cale neurovegetativa tonusul veziculei biliare, si antispastic pe calea sistemului nervos central la nivelul veziculei biliare si canalelor intra- si extrahepatice. Tot pe calea sistemului nervos neurovegetativ prezinta o actiune sedativa la acelasi nivel.

Indicatii - Hepatobil, comprimate
Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica.

Contraindicatii - Hepatobil, comprimate
Nu se administreaza in colecistita litiazica acuta.

Mod de administrare - Hepatobil, comprimate
Intern: adulti, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea meselor, timp de 5 pana la 30 zile; copii peste 3 ani: jumatate din doza adultilor.

Chelidonium majus, Hypericum perforatum, Cynara scolymus, Humulus lupulus, Valeriana officinalis. )))Actiune )))terapeutica Produsul actioneaza la nivelul tubului digestiv in segmentul hepatobiliar. Este coleretic si colagog, stimuland pe cale neurovegetativa tonusul veziculei biliare, si antispastic pe calea sistemului nervos central la nivelul veziculei biliare si canalelor intra- si extrahepatice. Tot pe calea sistemului nervos neurovegetativ prezinta o actiune sedativa la acelasi nivel. Diskinezie biliara hipotona, colecistita nelitiazica cronica, colita spastica, hepatita cronica. )))Contraindicatii Nu se administreaza in colecistita litiazica acuta. )))Mod de administrare Intern: adulti, 1-2 comprimate de 3 ori pe zi, cu 30 minute inaintea meselor, timp de 5 pana la 30 zile; copii peste 3 ani: jumatate din doza adultilor.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente