CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hepathrombin 50 000, gel




Compozitie - Hepathrombin 50 000, gel
100 g Hepathrombin-gel 50000 contin: 50000 UI Heparin (Mucosa); excipient pana la 100 g.

Actiune - Hepathrombin 50 000, gel


terapeutica - Hepathrombin 50 000, gel
Produs cu actiune antiinflamatoare, antidilatatoare, antalgica si racoritoare.

Indicatii - Hepathrombin 50 000, gel
Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice), vene intarite sau blocate, picioare umflate, crampe ale pulpei piciorului (carcei). in cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse. Pentru semne si cicatrizari imperfecte precum si pentru sclerozari cicatriceale.

Contraindicatii - Hepathrombin 50 000, gel
Pana in prezent nu se cunosc.

Reactii adverse - Hepathrombin 50 000, gel
Ocazional, pot fi semnalate reactii alergice. In astfel de situatii trebuie intrerupt imediat tratamentul.

Mod de administrare - Hepathrombin 50 000, gel
Hepathrombin gel 50000 se aplica de mai multe ori pe zi pe zonele afectate ale pielii. Daca doriti, in cadrul tratamentului puteti face masaje cu preparatul. Pentru picioare, sensul frectionarii este de jos in sus. Pentru tromboze si tromboflebite (inflamari ale venelor in tromboze) nu se fac masaje. Nu se aplica pe mucoase si pe rani deschise. Atentie! Hepathrombin gel 50000 nu va fi folosit dupa expirarea termenului de valabilitate! Medicamentul se pastreaza in locuri inaccesibile copiilor!

100 g Hepathrombin-gel 50000 contin: 50000 UI Heparin (Mucosa); excipient pana la 100 g. )))Actiune )))terapeutica Produs cu actiune antiinflamatoare, antidilatatoare, antalgica si racoritoare. ))) Indicatii Pentru prevenirea si tratarea afectiunilor venoase ca: tromboze, inflamatii ale venelor in tromboze (tromboflebite), crampe venoase (varice), vene intarite sau blocate, picioare umflate, crampe ale pulpei piciorului (carcei). in cazul ranilor produse in accidente si in sport ca: hematoame, traumatisme, contuzii, intinderi de ligamente, tendoane, tasari, striviri, entorse. Pentru semne si cicatrizari imperfecte precum si pentru sclerozari cicatriceale. )))Contraindicatii Pana in prezent nu se cunosc. Ocazional, pot fi semnalate reactii alergice. In astfel de situatii trebuie intrerupt imediat tratamentul. )))Mod de administrare Hepathrombin gel 50000 se aplica de mai multe ori pe zi pe zonele afectate ale pielii. Daca doriti, in cadrul tratamentului puteti face masaje cu preparatul. Pentru picioare, sensul frectionarii este de jos in sus. Pentru tromboze si tromboflebite (inflamari ale venelor in tromboze) nu se fac masaje. Nu se aplica pe mucoase si pe rani deschise. Atentie! Hepathrombin gel 50000 nu va fi folosit dupa expirarea termenului de valabilitate! Medicamentul se pastreaza in locuri inaccesibile copiilor!
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente