CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Hemorzon o, supozitoare




Compozitie - Hemorzon o, supozitoare
Un supozitor contine 0,0100 g acetat de hidrocortizon; 0,0200 g oxitetraciclina; 0,0022 g lidocaina si 2,1678 g excipient.

Actiune - Hemorzon o, supozitoare


terapeutica - Hemorzon o, supozitoare
Prin asocierea hidrocortizonului cu lidocaina (xilina) se realizeaza un efect antiinflamator-analgezic, util pentru tratamentul simptomatic antihemoroidal. Prezenta in formula a oxitetraciclinei - antibiotic cu spectru larg de actiune antimicrobiana - are destinatia de a combate o eventuala infectie microbiana locala.

Indicatii - Hemorzon o, supozitoare
Criza hemoroidala acuta, tromboflebita hemoroidala (ca tratament adjuvant), prurit anal, criptite.

Contraindicatii - Hemorzon o, supozitoare
Procese TBC fistulizate in vecinatatea regiunii anale.

Mod de administrare - Hemorzon o, supozitoare
Cate 1 supozitor pe zi (seara la culcare), dupa baie de sezut calduta; in prezenta unor dureri intense se pot administra 2-3 supozitoare pe zi (nu se vor depasi 3 supozitoare pe zi). Se recomanda sa se administreze cate 1 supozitor la 2 zile inca o saptamana dupa amendarea simptomelor locale.

Un supozitor contine 0,0100 g acetat de hidrocortizon; 0,0200 g oxitetraciclina; 0,0022 g lidocaina si 2,1678 g excipient. )))Actiune )))terapeutica Prin asocierea hidrocortizonului cu lidocaina (xilina) se realizeaza un efect antiinflamator-analgezic, util pentru tratamentul simptomatic antihemoroidal. Prezenta in formula a oxitetraciclinei - antibiotic cu spectru larg de actiune antimicrobiana - are destinatia de a combate o eventuala infectie microbiana locala. Criza hemoroidala acuta, tromboflebita hemoroidala (ca tratament adjuvant), prurit anal, criptite. )))Contraindicatii Procese TBC fistulizate in vecinatatea regiunii anale. )))Mod de administrare Cate 1 supozitor pe zi (seara la culcare), dupa baie de sezut calduta; in prezenta unor dureri intense se pot administra 2-3 supozitoare pe zi (nu se vor depasi 3 supozitoare pe zi). Se recomanda sa se administreze cate 1 supozitor la 2 zile inca o saptamana dupa amendarea simptomelor locale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente