CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Helmintox, suspensie orala




Forma de prezentare - Helmintox, suspensie orala
Susp. orala 125 mg/2,5 ml; ct. 1 fl. 15 ml (P-RF)

Indicatii - Helmintox, suspensie orala
Tratament infestarii cu: Enterobius vermicularis (oxiuri); Ascaris lumbricoides (limbrici); Ankilostoma duodenale; Necator americanus; Trichostrongilus colubriformis si T. orientalis la adulti si la copii. Se adm. intregii familii sau colectivitatii odata cu dezinfectia riguroasa a spatiilor de locuit si a hainelor.

Dozare si mod de administrare - Helmintox, suspensie orala
10 mg/kg, doza unica (maxim 1 g). Infestari severe cu Necator americanus: 20 mg/kg, o data pe zi, 2 zile consecutiv, sau 10 mg/kg, o data pe zi, 3 zile consecutiv. Infestari cu ascaris lumbricoides: doza unica de 5 mg/kg.

Contraindicatii - Helmintox, suspensie orala
Hipersensibilitate. Copii sub 6 luni. Sarcina. Alaptare.

Atentionari si precautii speciale - Helmintox, suspensie orala
Afectiuni hepatice preexistente.

Reactii adverse - Helmintox, suspensie orala
Anorexie, crampe abdominale, greturi, varsaturi, diaree; cefalee, somnolenta, insomnie si rash. Cresteri minore si tranzitorii ale AST.

)))Forma de prezentare Susp. orala 125 mg/2,5 ml; ct. 1 fl. 15 ml (P-RF) Tratament infestarii cu: Enterobius vermicularis (oxiuri); Ascaris lumbricoides (limbrici); Ankilostoma duodenale; Necator americanus; Trichostrongilus colubriformis si T. orientalis la adulti si la copii. Se adm. intregii familii sau colectivitatii odata cu dezinfectia riguroasa a spatiilor de locuit si a hainelor. )))Dozare si mod de administrare 10 mg/kg, doza unica (maxim 1 g). Infestari severe cu Necator americanus: 20 mg/kg, o data pe zi, 2 zile consecutiv, sau 10 mg/kg, o data pe zi, 3 zile consecutiv. Infestari cu ascaris lumbricoides: doza unica de 5 mg/kg. )))Contraindicatii Hipersensibilitate. Copii sub 6 luni. Sarcina. Alaptare. )))Atentionari si precautii speciale Afectiuni hepatice preexistente. Anorexie, crampe abdominale, greturi, varsaturi, diaree; cefalee, somnolenta, insomnie si rash. Cresteri minore si tranzitorii ale AST.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente