CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Heligal, drajeuri




Compozitie - Heligal, drajeuri
Drajeuri, continand xantofil palmitat 5 mg

Actiune - Heligal, drajeuri


terapeutica - Heligal, drajeuri
Carotinoid care intervine in biochimismul si functia pigmentilor fotosensibili din retina; amelioreaza procesul de adaptare la intuneric si lumina.

Indicatii - Heligal, drajeuri
Cecitate nocturna (nictalopie) si diurna (hemeralopie), mai ales in conditii de lucru in intuneric si la cei expusi la fenomene de orbire prin conditiile de iluminare (soferi, mecanici de locomotiva, mineri etc.); retinita pigmentara, scaderea acuitatii vizuale, prezbitie incipienta.

Mod de administrare - Heligal, drajeuri
Cate 4-6 drajeuri/zi, in curs de 15-20 zile.

Drajeuri, continand xantofil palmitat 5 mg )))Actiune )))terapeutica Carotinoid care intervine in biochimismul si functia pigmentilor fotosensibili din retina; amelioreaza procesul de adaptare la intuneric si lumina. Cecitate nocturna (nictalopie) si diurna (hemeralopie), mai ales in conditii de lucru in intuneric si la cei expusi la fenomene de orbire prin conditiile de iluminare (soferi, mecanici de locomotiva, mineri etc.); retinita pigmentara, scaderea acuitatii vizuale, prezbitie incipienta.))) Mod de administrare Cate 4-6 drajeuri/zi, in curs de 15-20 zile.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente