CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gynozol, capsule vaginale




Compozitie - Gynozol, capsule vaginale
Fiecare capsula contine: 200 sau 400 mg nitrat de miconazol.

Actiune - Gynozol, capsule vaginale


terapeutica - Gynozol, capsule vaginale
Gynozol este un agent antimicotic si anti-bacterian derivat din imidazol care are un domeniu larg de activitate impotriva candidozelor vulvovaginale, microsporilor si a altor fungi patogeni. El deterioreaza membrana peretilor celulelor fungilor si ii modifica permeabilitatea.

Indicatii - Gynozol, capsule vaginale
Tratamentul micozelor vaginale: candidoze vaginale, infectii vaginale datorate microsporilor si fungilor patogeni; tratamentul aginitelor, datorate infectiilor bacteriene cu germeni sensibili. Poate fi administrat in timpul sarcinii si al lactatiei.

Mod de administrare - Gynozol, capsule vaginale
O capsula vaginala zilnic sau conform prescriptiilor medicului.

Contraindicatii - Gynozol, capsule vaginale
Hipersensibilitate la miconazol.

Precautii - Gynozol, capsule vaginale
In cazul aparitiei iritatiilor sau afectarii eubiozei vaginale, se intrerupe tratamentul.

Reactii adverse - Gynozol, capsule vaginale
Rareori pot aparea iritatii sau tulburarea echilibrului florei vaginale.

Fiecare capsula contine: 200 sau 400 mg nitrat de miconazol. )))Actiune )))terapeutica Gynozol este un agent antimicotic si anti-bacterian derivat din imidazol care are un domeniu larg de activitate impotriva candidozelor vulvovaginale, microsporilor si a altor fungi patogeni. El deterioreaza membrana peretilor celulelor fungilor si ii modifica permeabilitatea. Tratamentul micozelor vaginale: candidoze vaginale, infectii vaginale datorate microsporilor si fungilor patogeni; tratamentul aginitelor, datorate infectiilor bacteriene cu germeni sensibili. Poate fi administrat in timpul sarcinii si al lactatiei. )))Mod de administrare O capsula vaginala zilnic sau conform prescriptiilor medicului. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la miconazol. )))Precautii In cazul aparitiei iritatiilor sau afectarii eubiozei vaginale, se intrerupe tratamentul. ))) Reactii adverse Rareori pot aparea iritatii sau tulburarea echilibrului florei vaginale.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente