CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Guaiafen 200, solutie interna




Compozitie - Guaiafen 200, solutie interna
Potiune continand: guaifenesinum 2%; chlorpheniramine maleate 0,014%; natrii benzoas 2%. Excipienti: nipagin, alcool, ciclamat de sodiu, glicerina, caramel, aromantizant, apa distilata.

Actiune - Guaiafen 200, solutie interna


terapeutica - Guaiafen 200, solutie interna
Expectorant stimulant si fluidifiant al secretiilor bronsice.

Indicatii - Guaiafen 200, solutie interna
Tratamentul simptomatic al afectiunilor acute si cronice ale tractului respirator, de origine microbiana sau alergica.

Mod de administrare - Guaiafen 200, solutie interna
Adulti: 3-4 linguri pe zi. Copii peste 5 ani: 1/2- 1 lingurita de 3-4 ori pe zi, in functie de varsta.

Contraindicatii - Guaiafen 200, solutie interna
Copii sub 5 ani, tuse astmatica.

Precautii - Guaiafen 200, solutie interna
Doza initiala poate fi diminuata cu 50% in functie de toleranta sau raspunsul individual la tratament. Se recomanda precautie la conducatorii de autovehicule sau la cei ce exercita activitati de precizie in domeniul profesional, datorita riscului de somnolenta. Bauturile alcoolice nu sunt indicate.

Reactii adverse - Guaiafen 200, solutie interna
Doze marite pot provoca somnolenta diurna, tulburari de acomodare sau intoleranta digestiva.

Potiune continand: guaifenesinum 2%; chlorpheniramine maleate 0,014%; natrii benzoas 2%. Excipienti: nipagin, alcool, ciclamat de sodiu, glicerina, caramel, aromantizant, apa distilata. )))Actiune )))terapeutica Expectorant stimulant si fluidifiant al secretiilor bronsice. Tratamentul simptomatic al afectiunilor acute si cronice ale tractului respirator, de origine microbiana sau alergica. )))Mod de administrare Adulti: 3-4 linguri pe zi. Copii peste 5 ani: 1/2- 1 lingurita de 3-4 ori pe zi, in functie de varsta. )))Contraindicatii Copii sub 5 ani, tuse astmatica. )))Precautii Doza initiala poate fi diminuata cu 50% in functie de toleranta sau raspunsul individual la tratament. Se recomanda precautie la conducatorii de autovehicule sau la cei ce exercita activitati de precizie in domeniul profesional, datorita riscului de somnolenta. Bauturile alcoolice nu sunt indicate. Doze marite pot provoca somnolenta diurna, tulburari de acomodare sau intoleranta digestiva.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente