CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gripe water, solutie uz intern




Compozitie - Gripe water, solutie uz intern
Apa contra colicilor pentru copii. Solutie uz intern ce contine: -ulei de fenicul 0,02%, -ulei de anason 0,04%, -ulei de marar 0,06% -bicarbonat de sodiu 1,44%.

Actiune - Gripe water, solutie uz intern


terapeutica - Gripe water, solutie uz intern
Carminativa, anticolitica, antiacida si alcalinizanta.

Indicatii - Gripe water, solutie uz intern
Rapid al deranjamentelor minore la sugari, colici, crampe abdominale, balonari, flatulenta, sughit, stare de disconfort in timpul aparitiei dintilor de lapte.

Contraindicatii - Gripe water, solutie uz intern
Abdomen acut, hemoragii digestive, gastrita hipoacida.

Precautii - Gripe water, solutie uz intern
Se administreaza cu prudenta la diabetici, solutia continand sucroza ca edulcorant.

Reactii adverse - Gripe water, solutie uz intern
Nu s-au semnalat la dozele prescrise.

Mod de administrare - Gripe water, solutie uz intern
Nou-nascuti: 1/2 lingurita de 3-4 ori pe zi; 1-6 luni: 1 lingurita de 3-4 ori pe zi; peste 6 luni: 2 lingurite de 3-4 ori pe zi.

Apa contra colicilor pentru copii. Solutie uz intern ce contine: -ulei de fenicul 0,02%, -ulei de anason 0,04%, -ulei de marar 0,06% -bicarbonat de sodiu 1,44%. ))) Actiune )))terapeutica Carminativa, anticolitica, antiacida si alcalinizanta. ))) Indicatii Rapid al deranjamentelor minore la sugari, colici, crampe abdominale, balonari, flatulenta, sughit, stare de disconfort in timpul aparitiei dintilor de lapte. )))Contraindicatii Abdomen acut, hemoragii digestive, gastrita hipoacida. )))Precautii Se administreaza cu prudenta la diabetici, solutia continand sucroza ca edulcorant. Nu s-au semnalat la dozele prescrise. ))) Mod de administrare Nou-nascuti: 1/2 lingurita de 3-4 ori pe zi; 1-6 luni: 1 lingurita de 3-4 ori pe zi; peste 6 luni: 2 lingurite de 3-4 ori pe zi.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente