CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gravibinon, fiole




Compozitie - Gravibinon, fiole
1 ml (2 ml) contin 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa.

Actiune - Gravibinon, fiole


terapeutica - Gravibinon, fiole
Produs hormonal injectabil.

Indicatii - Gravibinon, fiole
O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii.

Contraindicatii - Gravibinon, fiole
Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice.

Reactii adverse - Gravibinon, fiole
Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa.

Mod de administrare - Gravibinon, fiole
In amenintare de avort: injectii intramusculare 22 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.

1 ml (2 ml) contin 250 (500 mg) hidroxiprogesteron caproat si 5 (10 mg) estradiolvalerat in solutie uleioasa. )))Actiune )))terapeutica Produs hormonal injectabil. O insuficienta dovedita de corp galben, in cazul unui avort habitual sau al unei situatii iminente de avort. Pentru echilibrarea situatiei hormonale dupa inducerea unei ovulatii. )))Contraindicatii Herpes gestationis in antecedente, existenta unor procese tromboembolice. Atentie la existenta in antecedente a unor procese tromboembolice, a unui diabet zaharat cu modificari vasculare si anemie severa. )))Mod de administrare In amenintare de avort: injectii intramusculare 22 ml pe saptamana pana la oprirea sangerarii, iar in continuare, timp de cateva saptamani cate 2 ml o data pe saptamana. Daca tratamentul iminentei de avort nu a fost urmat de un rezultat favorabil, atunci dupa chiuretajul de rigoare, poate sa mai apara o sangerare de privare, dupa un timp de 8-14 zile.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente