CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Glyvenol 400, capsule




Compozitie - Glyvenol 400, capsule
Substanta activa:etil-3,5,6-tri-0-benzil-D-glucofuranozid (=tribenosid), o substanta sintetica activa apartinand glucofurano-zidelor.

Actiune - Glyvenol 400, capsule


terapeutica - Glyvenol 400, capsule
Pentru tulburari circulatorii venoase.

Indicatii - Glyvenol 400, capsule
Tulburari circulatorii venoase: senzatie de oboseala, greutate si tensiune in membrele inferioare, edeme si durere ale membrelor inferioare dupa sezut sau ortostatism prelungite. Sindrom varicos: simptome datorate venelor varicoase, edeme statice si flebalgii. Hemoroizi. Ca adjuvant in tratamentul flebitelor, periflebitelor si sindromului posttrombotic, precum si pre- si postterapie de sclerozare.

Mod de administrare - Glyvenol 400, capsule
1 capsula de 400 mg de 2 ori pe zi, dupa mese; 1 drajeu de 200 mg de 3-4 ori pe zi, in timpul sau dupa mese. Doza de 800 mg recomandata zilnic nu ar trebui depasita, intrucat orice crestere peste aceasta nu aduce nici o imbunatatire a efectului terapeutic. Glyvenol-ul trebuie administrat timp de cateva saptamani, chiar in cazul in care simptomele dispar rapid. Se recomanda repetarea tratamentului din cand in cand, in special pacientilor ale caror ocupatii presupun expunerea membrelor inferioare la eforturi prelungite si mai ales in sezoanele calduroase ale anului.

Contraindicatii - Glyvenol 400, capsule
Hipersensibilitate la substanta activa a Glyvenol-ului.

Sarcina si alaptare - Glyvenol 400, capsule
Ca in cazul oricarei terapii medicamentoase, Glyvenol-ul trebuie administrat cu precautie in timpul perioadei de sarcina, in special in primele trei luni. Nu se stie daca substanta activa trece in laptele matern. Riscul fetal trebuie considerat inaintea beneficiilor pentru mama.

Reactii adverse - Glyvenol 400, capsule
Eritem cutanat si tulburari gastrointestinale care sunt expresia unei sensibilitati individuale si care dispar spontan la intreruperea medicatiei. in rarele cazuri de manifestari mai severe, se recomanda apelarea la masuri adecvate ameliorarii simptomatologiei. Exista corespondenta intre frecventa unor astfel de reactii adverse si cantitatea de Glyvenol administrata.

Substanta activa:etil-3,5,6-tri-0-benzil-D-glucofuranozid (=tribenosid), o substanta sintetica activa apartinand glucofurano-zidelor. )))Actiune )))terapeutica Pentru tulburari circulatorii venoase. Tulburari circulatorii venoase: senzatie de oboseala, greutate si tensiune in membrele inferioare, edeme si durere ale membrelor inferioare dupa sezut sau ortostatism prelungite. Sindrom varicos: simptome datorate venelor varicoase, edeme statice si flebalgii. Hemoroizi. Ca adjuvant in tratamentul flebitelor, periflebitelor si sindromului posttrombotic, precum si pre- si postterapie de sclerozare. ))) Mod de administrare 1 capsula de 400 mg de 2 ori pe zi, dupa mese; 1 drajeu de 200 mg de 3-4 ori pe zi, in timpul sau dupa mese. Doza de 800 mg recomandata zilnic nu ar trebui depasita, intrucat orice crestere peste aceasta nu aduce nici o imbunatatire a efectului terapeutic. Glyvenol-ul trebuie administrat timp de cateva saptamani, chiar in cazul in care simptomele dispar rapid. Se recomanda repetarea tratamentului din cand in cand, in special pacientilor ale caror ocupatii presupun expunerea membrelor inferioare la eforturi prelungite si mai ales in sezoanele calduroase ale anului. )))Contraindicatii Hipersensibilitate la substanta activa a Glyvenol-ului. ))) Sarcina si alaptare Ca in cazul oricarei terapii medicamentoase, Glyvenol-ul trebuie administrat cu precautie in timpul perioadei de sarcina, in special in primele trei luni. Nu se stie daca substanta activa trece in laptele matern. Riscul fetal trebuie considerat inaintea beneficiilor pentru mama. Eritem cutanat si tulburari gastrointestinale care sunt expresia unei sensibilitati individuale si care dispar spontan la intreruperea medicatiei. in rarele cazuri de manifestari mai severe, se recomanda apelarea la masuri adecvate ameliorarii simptomatologiei. Exista corespondenta intre frecventa unor astfel de reactii adverse si cantitatea de Glyvenol administrata.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente