CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Compozitie - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Capsule continand glutamolactat de magneziu: 0,3040 g; clorhidrat de piridoxina: 0,0625 g.

Actiunea terapeutica - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Magneziu, cation legat de numeroase procese enzimatice din organism poate fi diminuat prin eliminare excesiva (varsaturi, diaree) sau aport insuficient (malabsorbtie), determinand diferite manifestari clinice de hipomagneziemie care necesita completarea rezervelor de magneziu. Glutamolactatul de magneziu din compozitia preparatului se caracterizeaza printr-o buna absorbtie si o buna toleranta digestiva. Asocierea cu Vitamina B6 realizeaza o actiune sinergica. Administrarea unei caspule este echivalenta cu un aport de 0,025 g Mg++ si 0,062 g de piridoxina.

Indicatii - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Spasmofilie, tetanie cronica, normocalcemica, tetanie idiopatica, tetanie latenta; la persoanele cu hiperexcitabilitate neurovegetativa, care prezinta cefalee, dureri precordiale, parestezii, tremuraturi, crampe si contractii musculare fasciculare, diskinezii biliare; la gravide, astenici si hiperemotivi cu deficit de magneziu; pentru compensarea pierderilor de magneziu in cursul tratamentelor cu cortizonice, digitalice, diuretice, extracte de tiroida; in polinevritele etilice; la bolnavii cu crize comitiale.

Doze si mod de administrare - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Doza zilnica variaza intre 4 si 8 capsule pe zi. Preparatul se administreaza, de preferinta, inainte de masa. Dupa doua saptamani de tratament este util sa se determine magneziemia pentru o eventuala crestere a dozei. Administrarea trebuie continuata pana la corectarea deficitului in magneziu, respectiv, pana la disparitia fenomenelor clinice consecutive.

Contraindicatii - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Insuficienta renala.

Reactii adverse - Glutamolactat de magneziu si vitamina b6
Rareori greata, care se amendeaza la suprimarea tratamentului.

Capsule continand glutamolactat de magneziu: 0,3040 g; clorhidrat de piridoxina: 0,0625 g. )))Actiunea terapeutica Magneziu, cation legat de numeroase procese enzimatice din organism poate fi diminuat prin eliminare excesiva (varsaturi, diaree) sau aport insuficient (malabsorbtie), determinand diferite manifestari clinice de hipomagneziemie care necesita completarea rezervelor de magneziu. Glutamolactatul de magneziu din compozitia preparatului se caracterizeaza printr-o buna absorbtie si o buna toleranta digestiva. Asocierea cu Vitamina B6 realizeaza o actiune sinergica. Administrarea unei caspule este echivalenta cu un aport de 0,025 g Mg++ si 0,062 g de piridoxina. Spasmofilie, tetanie cronica, normocalcemica, tetanie idiopatica, tetanie latenta; la persoanele cu hiperexcitabilitate neurovegetativa, care prezinta cefalee, dureri precordiale, parestezii, tremuraturi, crampe si contractii musculare fasciculare, diskinezii biliare; la gravide, astenici si hiperemotivi cu deficit de magneziu; pentru compensarea pierderilor de magneziu in cursul tratamentelor cu cortizonice, digitalice, diuretice, extracte de tiroida; in polinevritele etilice; la bolnavii cu crize comitiale. )))Doze si mod de administrare Doza zilnica variaza intre 4 si 8 capsule pe zi. Preparatul se administreaza, de preferinta, inainte de masa. Dupa doua saptamani de tratament este util sa se determine magneziemia pentru o eventuala crestere a dozei. Administrarea trebuie continuata pana la corectarea deficitului in magneziu, respectiv, pana la disparitia fenomenelor clinice consecutive. )))Contraindicatii Insuficienta renala. Rareori greata, care se amendeaza la suprimarea tratamentului.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente