CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole




Compozitie - Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole
Fiole continand solutie apoasa injectabila de gluconolactat de calciu si magneziu 5%.

Actiune terapeutica - Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole
Prin aportul de calciu si magneziu (8 mg Ca2+ si 4 mg Mg2+/fiola) produsul poate corecta hipocalcemiile si hipomagneziemiile de diferite cauze si exercita un efect antialergic.

Indicatii - Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole
Deficiente asociate de calciu si magneziu manifestate prin cresterea excitabilitatii musculare, pareze, tremor, tetanie, convulsii, aritmii cardiace; boli alergice.

Contraindicatii - Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole
In timpul administrarii preparatelor digitalice.

Mod de administrare - Gluconolactat de calciu si magneziu, fiole
1-2 fiole pe zi intramuscular, 7-10 zile. Tratamentul va fi individualizat in functie de valorile calcemiei si magneziemiei.

Fiole continand solutie apoasa injectabila de gluconolactat de calciu si magneziu 5%. ))) Actiune terapeutica Prin aportul de calciu si magneziu (8 mg Ca2+ si 4 mg Mg2+/fiola) produsul poate corecta hipocalcemiile si hipomagneziemiile de diferite cauze si exercita un efect antialergic. ))) Indicatii Deficiente asociate de calciu si magneziu manifestate prin cresterea excitabilitatii musculare, pareze, tremor, tetanie, convulsii, aritmii cardiace; boli alergice. )))Contraindicatii In timpul administrarii preparatelor digitalice. )))Mod de administrare 1-2 fiole pe zi intramuscular, 7-10 zile. Tratamentul va fi individualizat in functie de valorile calcemiei si magneziemiei.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente