CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Globulina antialergica, fiole




Compozitie - Globulina antialergica, fiole
Globulina antialergica este o solutie de gamaglobulina umana 10%,obtinuta din plasma umana individual controlata din punct de vedere al hepatitei C, AgHBs, Ac anti HIV1-2, selectionata pe baza capacitatii de complexare a histaminei, devenind astfel eficace in tratamentul manifestarilor alergice. Contine: 10 g% imunoglobuline; 0,2 g% globulina antialergica; 2,25 g% glicocol; 0,001 g% tiomersalat de sodiu; 0,85 g% clorura de sodiu. Se prezinta sub forma de solutie limpede, incolora, fara flocoane sau particule in suspensie. Este livrat in fiole de 2 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.

Indicatii - Globulina antialergica, fiole
Globulina antialergica se foloseste in tratamentul sindroamelor alergice pure sau asociate. Se recomanda in special in: pneumonie, astm (atat la copii, cat si la adulti); O.R.L.: rinita alergica, coriza spasmodica aperiodica, rinofaringite repetate ale copilului; dermatologie: eczema atopica, urticarie, edem Quincke, prurigoastm; gastro-enterologie: ulcer gastro-duodenal, rectocolita ulcerohemoragica; ginecologie: migrene catameniale; oftalmologie: conjunctivita alergica. In afara de activitatea sa specifica, poate exercita o actiune asupra starii generale a bolnavului. Efectul tonic este mai evident in cazul nou-nascutilor cu eczeme si la bolnavii cu ulcer gastro-duodenal. Tratamentul cu globulina antialergica nu exclude alta terapie concomitenta (corticosteroizi, antihistaminice, desensibilizari specifice) ci, din contra, injectiile cu globulina antialergica pot potenta efectul acestor terapeutici.

Contraindicatii - Globulina antialergica, fiole
Fiind vorba de imunoglobulina de origine umana, nu exista contraindicatii.

Reactii adverse - Globulina antialergica, fiole
Dupa prima injectie sau dupa urmatoarele, apar, cateodata, fenomene de exacerbare a semnelor alergice; aceste fenomene, care apar mai ales in astm, sunt calificate ca “reactivari" si corespund reactiilor observate in cursul terapeuticii proteinice a alergicilor. Se produc mai des intr-o forma usoara si tranzitorie si nu sunt in general atat de intense incat sa necesite intreruperea tratamentului; ele nu constituie prognostic defavorabil. Bolnavul avand asemenea “reactivari" prezinta in zilele urmatoare o ameliorare neta. Conditii de pastrare: Se pastreaza la +5C - 3C. Termen de valabilitate: 3 ani de la data conditionarii.

Mod de administrare - Globulina antialergica, fiole
Adulti: 20 fiole, cate 4 fiole o data (la fiecare 15 zile); un rapel in cazul reaparitiei semnelor alergice. In cazul absentei acestora, un rapel dupa aproximativ 4-5 luni. In manifestarile alergice sezoniere se recomanda inceperea tratamentului cu o luna inainte de data aparitiei simptomatologiei obisnuite. In rinotraheobronsite se recomanda urmatoarea posologie: la copilul sub 10 ani- 20 ml (cate 2 fiole in 5 injectii, la interval de 4 zile); la copiii mai mari sau la adolescenti- 20 ml (cate 2 fiole in 5 injectii, la interval de 2 zile). Se administreaza numai prin injectii intramusculare.

Globulina antialergica este o solutie de gamaglobulina umana 10%,obtinuta din plasma umana individual controlata din punct de vedere al hepatitei C, AgHBs, Ac anti HIV1-2, selectionata pe baza capacitatii de complexare a histaminei, devenind astfel eficace in tratamentul manifestarilor alergice. Contine: 10 g% imunoglobuline; 0,2 g% globulina antialergica; 2,25 g% glicocol; 0,001 g% tiomersalat de sodiu; 0,85 g% clorura de sodiu. Se prezinta sub forma de solutie limpede, incolora, fara flocoane sau particule in suspensie. Este livrat in fiole de 2 ml, marcate prin stantare. Prezervant: Tiomersalat de sodiu 1/10 000.))) Indicatii Globulina antialergica se foloseste in tratamentul sindroamelor alergice pure sau asociate. Se recomanda in special in: pneumonie, astm (atat la copii, cat si la adulti); O.R.L.: rinita alergica, coriza spasmodica aperiodica, rinofaringite repetate ale copilului; dermatologie: eczema atopica, urticarie, edem Quincke, prurigoastm; gastro-enterologie: ulcer gastro-duodenal, rectocolita ulcerohemoragica; ginecologie: migrene catameniale; oftalmologie: conjunctivita alergica. In afara de activitatea sa specifica, poate exercita o actiune asupra starii generale a bolnavului. Efectul tonic este mai evident in cazul nou-nascutilor cu eczeme si la bolnavii cu ulcer gastro-duodenal. Tratamentul cu globulina antialergica nu exclude alta terapie concomitenta (corticosteroizi, antihistaminice, desensibilizari specifice) ci, din contra, injectiile cu globulina antialergica pot potenta efectul acestor terapeutici. ))) Contraindicatii Fiind vorba de imunoglobulina de origine umana, nu exista contraindicatii. Dupa prima injectie sau dupa urmatoarele, apar, cateodata, fenomene de exacerbare a semnelor alergice; aceste fenomene, care apar mai ales in astm, sunt calificate ca “reactivari" si corespund reactiilor observate in cursul terapeuticii proteinice a alergicilor. Se produc mai des intr-o forma usoara si tranzitorie si nu sunt in general atat de intense incat sa necesite intreruperea tratamentului; ele nu constituie prognostic defavorabil. Bolnavul avand asemenea “reactivari" prezinta in zilele urmatoare o ameliorare neta. Conditii de pastrare: Se pastreaza la +5C - 3C. Termen de valabilitate: 3 ani de la data conditionarii. ))) Mod de administrare Adulti: 20 fiole, cate 4 fiole o data (la fiecare 15 zile); un rapel in cazul reaparitiei semnelor alergice. In cazul absentei acestora, un rapel dupa aproximativ 4-5 luni. In manifestarile alergice sezoniere se recomanda inceperea tratamentului cu o luna inainte de data aparitiei simptomatologiei obisnuite. In rinotraheobronsite se recomanda urmatoarea posologie: la copilul sub 10 ani- 20 ml (cate 2 fiole in 5 injectii, la interval de 4 zile); la copiii mai mari sau la adolescenti- 20 ml (cate 2 fiole in 5 injectii, la interval de 2 zile). Se administreaza numai prin injectii intramusculare.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente