CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Globocef, pulbere suspensie
Compozitie - Globocef, pulbere suspensie
Comprimate filmate continand cefetamet pivoxil clorhidrat 250 mg si 500 mg (cutie cu 14 buc.); flacon cu pulbere pentru 100 ml sirop, continand cefetamet pivoxil 250 mg/5ml.

Actiune - Globocef, pulbere suspensie


terapeutica - Globocef, pulbere suspensie
Antibiotic - cefalosporina din generatia a III-a cu administrare per os. Spectrul de activitate cuprinde: germeni gram-pozitivi si gramnegativi, chiar si tulpinile producatoare de penicilinaza si cefalosporinaza.

Indicatii - Globocef, pulbere suspensie
Infectii cu germeni sensibili cu diferite localizari.

Mod de administrare - Globocef, pulbere suspensie
Copii: 10 mg/kg corp/zi. Adulti: 500 mgde 2 ori/zi. in tratamentul gonoreei, o doza unica de 1 500 - 2 000 mg cu o ora inainte de masa.

Contraindicatii - Globocef, pulbere suspensie
Alergie la produs.

Reactii adverse - Globocef, pulbere suspensie
Pot aparea: reactii alergice, diaree, greata, varsaturi, cefalee, vertij.

Comprimate filmate continand cefetamet pivoxil clorhidrat 250 mg si 500 mg (cutie cu 14 buc.); flacon cu pulbere pentru 100 ml sirop, continand cefetamet pivoxil 250 mg/5ml. )))Actiune )))terapeutica Antibiotic - cefalosporina din generatia a III-a cu administrare per os. Spectrul de activitate cuprinde: germeni gram-pozitivi si gramnegativi, chiar si tulpinile producatoare de penicilinaza si cefalosporinaza. Infectii cu germeni sensibili cu diferite localizari. )))Mod de administrare Copii: 10 mg/kg corp/zi. Adulti: 500 mgde 2 ori/zi. in tratamentul gonoreei, o doza unica de 1 500 - 2 000 mg cu o ora inainte de masa. )))Contraindicatii Alergie la produs. Pot aparea: reactii alergice, diaree, greata, varsaturi, cefalee, vertij.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente