CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Glaucina bromhidrat, drajeuri




Compozitie - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Drajeuri continand glaucina bromhidrat 25 mg .

Actiune terapeutica - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Antitusiv central cu efect durabil, slab sedativ si analgezic.

Indicatii - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.

Contraindicatii - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Stari de deprimare respiratorie, insuficienta cardiaca grava, infarct acut de miocard, hipotensiune arteriala, insuficienta renala avansata; prudenta la bolnavii cu bronhoree (este favorizata retentia secretiei) si insuficienta respiratorie cronica (deprimare respiratorie); nu se administreaza la copii mai mici de 5 ani; prudenta cand se foloseste ambulator la soferi sau la persoane cu alte profesii care implica concentrare intensa si durabila a functiilor psihice.

Reactii adverse - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Ocazional greata, ameteli, somnolenta, hipotensiune arteriala.

Mod de administrare - Glaucina bromhidrat, drajeuri
Oral, la adulti cate 1-2 drajeuri de 2-4 ori/zi (dupa mese); la copii (mai mari de 5 ani), cate 1/2-1 drajeu de 2-3 ori/zi, dupa varsta.

Drajeuri continand glaucina bromhidrat 25 mg . Antitusiv central cu efect durabil, slab sedativ si analgezic. Tuse iritativa, tuse uscata, tuse in situatii care contraindica fortarea cailor respiratorii, cresterea presiunii intraabdominale si efortul.))) Contraindicatii Stari de deprimare respiratorie, insuficienta cardiaca grava, infarct acut de miocard, hipotensiune arteriala, insuficienta renala avansata; prudenta la bolnavii cu bronhoree (este favorizata retentia secretiei) si insuficienta respiratorie cronica (deprimare respiratorie); nu se administreaza la copii mai mici de 5 ani; prudenta cand se foloseste ambulator la soferi sau la persoane cu alte profesii care implica concentrare intensa si durabila a functiilor psihice. Ocazional greata, ameteli, somnolenta, hipotensiune arteriala. )))Mod de administrare Oral, la adulti cate 1-2 drajeuri de 2-4 ori/zi (dupa mese); la copii (mai mari de 5 ani), cate 1/2-1 drajeu de 2-3 ori/zi, dupa varsta.
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente