CAUTA MEDICAMENTE:

Webmagnat

<< Inapoi la lista de prospect-medicamente

Prospect Ginseng, sirop




Compozitie - Ginseng, sirop
100 ml sirop contin : 0,933 g extract de Ginseng (Panax Ginseng) si excipienti : sucroza, sorbitol, propilenglicol, metilparaben, citrat de sodiu, acid citric anhidru, propilparaben, riboflavina, ulei de mandarine si apa purificata.

Actiune terapeutica - Ginseng, sirop
GINSENG sirop contine extract din radacina uscata a varietatii coreene de Panax Ginseng, denumit si “ginseng rosu" sau “ginseng yang". Principiile sale active, numite ginsenozide, sunt cunoscute ca avand proprietati de stimulare a sistemului nervos, a activitatii cardiace si a imunitatii precum si actiune adaptogena la stress, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual, actiune anabolizanta si fertilizanta (la barbati si femei), actiune antioxidanta radioprotectoare si hepatoprotectoare. Avand si proprietati de stimulare a microcirculatiei, este benefic in disfunctii sexuale si tulburari circulatorii. Fiind un tonic al sistemului nervos central, este un adjuvant util persoanelor care se confrunta cu deficiente neuro-psiho-motorii. Extractul de ginseng este benefic ca si supliment pentru mentinerea vitalitatii si energizant in perioadele de efort fizic si intelectual, in convalescenta dupa boli infectioase, in stari de stress psihic, in stari de debilitate fizica, senilitate, distrofii.

Indicatii - Ginseng, sirop
Imbunatateste activitatile fizice si mentale; indeparteaza starea de oboseala si slabiciune; creste rezistenta naturala a organismului, fiind util in timpul diverselor boli si in convalescenta; creste metabolismul celular.

Doze si mod de administrare - Ginseng, sirop
Copii sub 2 ani : 1 lingurita dimineata, la micul dejun. Copii 2-6 ani : 2 lingurite dimineata, la micul dejun. Adulti si copii peste 6 ani : 1 lingura luata in timpul mesei de dimineata. Daca este necesar, doza poate fi dublata in timpul primelor zile de administrare, administrandu-se o data in timpul micului dejun si a doua oara la masa de pranz. Flaconul se agita bine inainte de utilizare. O usoara turbulenta a solutiei naturale este normala. Prezentare: flacon cu 120 ml sirop. Indulcit cu sucroza si sorbitol. Nu contine alcool. Pastrare: a se pastra la temperatura camerei. Atentionari:a nu se lasa la indemana copiilor. A nu se consuma dupa data inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Producator: PHARCO PHARMACEUTICALS, Alexandria EGIPT Importat de: S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-3113219. Fax 021-3113258. Aviz de Notificare nr. 1765 / 13.12.2006

100 ml sirop contin : 0,933 g extract de Ginseng (Panax Ginseng) si excipienti : sucroza, sorbitol, propilenglicol, metilparaben, citrat de sodiu, acid citric anhidru, propilparaben, riboflavina, ulei de mandarine si apa purificata. GINSENG sirop contine extract din radacina uscata a varietatii coreene de Panax Ginseng, denumit si “ginseng rosu" sau “ginseng yang". Principiile sale active, numite ginsenozide, sunt cunoscute ca avand proprietati de stimulare a sistemului nervos, a activitatii cardiace si a imunitatii precum si actiune adaptogena la stress, de crestere a rezistentei la efort fizic si intelectual, actiune anabolizanta si fertilizanta (la barbati si femei), actiune antioxidanta radioprotectoare si hepatoprotectoare. Avand si proprietati de stimulare a microcirculatiei, este benefic in disfunctii sexuale si tulburari circulatorii. Fiind un tonic al sistemului nervos central, este un adjuvant util persoanelor care se confrunta cu deficiente neuro-psiho-motorii. Extractul de ginseng este benefic ca si supliment pentru mentinerea vitalitatii si energizant in perioadele de efort fizic si intelectual, in convalescenta dupa boli infectioase, in stari de stress psihic, in stari de debilitate fizica, senilitate, distrofii. Imbunatateste activitatile fizice si mentale; indeparteaza starea de oboseala si slabiciune; creste rezistenta naturala a organismului, fiind util in timpul diverselor boli si in convalescenta; creste metabolismul celular. )))Doze si mod de administrare Copii sub 2 ani : 1 lingurita dimineata, la micul dejun. Copii 2-6 ani : 2 lingurite dimineata, la micul dejun. Adulti si copii peste 6 ani : 1 lingura luata in timpul mesei de dimineata. Daca este necesar, doza poate fi dublata in timpul primelor zile de administrare, administrandu-se o data in timpul micului dejun si a doua oara la masa de pranz. Flaconul se agita bine inainte de utilizare. O usoara turbulenta a solutiei naturale este normala. Prezentare: flacon cu 120 ml sirop. Indulcit cu sucroza si sorbitol. Nu contine alcool. Pastrare: a se pastra la temperatura camerei. Atentionari:a nu se lasa la indemana copiilor. A nu se consuma dupa data inscrisa pe ambalaj. A nu se depasi doza zilnica recomandata. Acest supliment alimentar nu trebuie sa inlocuiasca un regim alimentar variat. Producator: PHARCO PHARMACEUTICALS, Alexandria EGIPT Importat de: S.C. Pharco Impex 93 SRL, Str. Coriolan Marcius nr. 23, sector 5, Bucuresti, Romania. Tel. 021-3113219. Fax 021-3113258. Aviz de Notificare nr. 1765 / 13.12.2006
<< Inapoi la lista de prospect-medicamente